Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ TAEKWON DOΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΠΡΟΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΖΩΝΕΣ

    Παρουσιάζοντας πολύ καλή τεχνική κατάρτιση προάχθηκαν με επιτυχία οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨Μ. Αλέξανδρου¨ Γιαννιτσών TAEKWON DO. Οι αθλητές εξετάστηκαν στην προβλεπόμενη εξεταστική ύλη της Ομοσπονδίας , σε βασικά σετ αποκρούσεων , στάσεων, τεχνικές ποδιών, πούμτσε ( ασκήσεις με φανταστικό αντίπαλο που καλλιεργούν την σωστή εκμάθηση της αυτοάμυνας) , τεχνικές αυτοάμυνας με γροθιές και αρπαγές , αγώνες και θεωρία.
στις ανώτερες ζώνες στο Ολυμπιακό Άθλημα του
    Τους αθλητές εξέτασε ο προπονητής του συλλόγου Ινδόπουλος Δημήτρης με βοηθό τον Πανώργια Σπύρο και εξετάστηκαν έως  και την μισή μαύρη ζώνη. Στις 19 Ιουνίου 2011 θα εξεταστούν οι αθλητές για την μαύρη ζώνη και DAN  στις προγραμματισμένες εξετάσεις της Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη.
    Κατά την έναρξη των εξετάσεων ο προπονητής του συλλόγου καλωσόρισε τους γονείς και τους φίλους των μαθητών και τόνισε πως πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι η πειθαρχία, ο σεβασμός, ο αυτοέλεγχος και η αυτοπεποίθηση που πρέπει να αποκτήσουν μέσα από τις πολεμικές τέχνες οι αθλητές και να απομακρυνθούν από κακές συνήθειες.  Επίσης επισήμανε πως ο ¨Μ. Αλέξανδρος¨ είναι από τους λίγους συλλόγους που ασχολείτο  πάρα πολύ με τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και επιμένει στο κομμάτι της αυτοάμυνας, καθώς θα πρέπει οι αθλητές να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη στιγμή. Ακόμη πρόσθεσε ότι ο σύλλογος με δική του πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τις εκάστοτε Ομοσπονδίες των αθλημάτων που ασχολείτο , αναλαμβάνει μεγάλες διοργανώσεις και καταφέρνει να φέρνει κοντά σωματεία από διάφορες πολεμικές τέχνες σε κοινούς αγώνες και να δίνει την δυνατότητα να αγωνίζονται οι αθλητές του συλλόγου σε τακτά χρονικά διαστήματα . Ο σύλλογος είναι ιδιαίτερα δραστήριος καθώς εξασκεί αθλητές στα αθλήματα του taekwon do, παγκράτιο, kick boxing και semi contact και καταφέρνει να διαπρέπει. Τέλος συνεχάρει τους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά τος και συμβούλψε τους μαθητές να προσανατολίζονται στον αθλητισμό και να υπακούν τους γονείς τους.

    Οι αθλητές που προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες είναι οι εξής:

Για μισή κίτρινη: Παπαδόπουλος Γεώργιος, Βαφειάδης Χαράλαμπος, Καλτσά Ανθούλα, Φραγκής Ευάγγελος, Δημητρίου Αναστασία, Κλώθου Νικολέτα, Αβραμίδου Μαρία, Συμεωνίδου ‘Αννα, Τσαρτσάφη Μύριαμ.
Για  κίτρινη : Μικρόπουλος Κων/νος, Μικρόπουλος Μηνάς, Γκέτσιος Πέτρος, Τσαρτσαράκης Πέτρος, Μπαλάσης Κων/ νος, Τσορλίνης Δημήτρης, Πεταλάς Γιάννης, Κοσμίδης Αβραάμ, Βαφειάδης Γιώργος, Μπαϊρακταρίδης Δίας, Μπαϊρακταρίδης Θησέας, Τουλγαρίδης Κυριάκος, Συμεωνίδου Ελευθερία, Τσαρτσάφης Ακριβός.
Για μισή πράσινη : Ματινέλης Χρήστος.
Για πράσινη : Λιάλη Σταυρούλα, Κομκής Πέτρος, Καραπατόγλου Σοφία, Γεωργιάδου Μαρία, Λιτοβολής Μόδεστος
Για μισή μπλε : Αλμπάνης Κων/ νος, Αλμπάνη Αντωνία, Μάγκας Μάριος, Λάσκος Κλεάνθης, Μπαξεβάνου Ευγένεια, Αποστόλου Νικόλαος, Τσαμπουκιάνη Κατερίνα, Τσαμπουκιάνης Θεόδωρος, Μυστιλόγλου Γιάννης, Βλαντισλάβ Βασιλήσιν
Για μπλε : Γκίρμπας Χαράλαμπος, Κωνσταντινίδης Κων/ νος, Ντατσέκ Φίλιππος
Για μισή κόκκινη : Ξανθόπουλος Παύλος, Κάμτση Μαρία, Λιάλης Τραϊανός
Για κόκκινη : Καρατσάς Πασχάλης
Για μισή μαύρη : Κοσμίδου Αλεξάνδρα, Κοσμίδης Παναγιώτης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)