Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Εξελέγη Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Αλμωπίας






 Την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε Συνέλευση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Αλμωπίας στα γραφεία του στην Αριδαία.

Σωστά έργα ζητάν οι πολίτες




Τα σωστά έργα  είναι αυτά που ενδιαφέρουν τους δημότες της Αλμωπίας. Ιδίως τώρα που τα οικονομικά έχουν στριμωχθεί ,τα έργα που γίνονται πρέπει να είναι ποιοτικά για να αντέχουν στον χρόνο.

Μαθήματα χορού από τους Αλμωπες


Τελείωσε η συνεγασία ΄Ενωσης Τσάκων –Α. Κώνστα




Λύθηκε η συνεργασία  του προπονητή  Απόστολου Κώνστα με την ένωση Χρύσας /Τσάκων/Ροδωνιάς.

Συνελήφθη 35 χρονος στον Πρ. Ηλία για χασίς




Συνελήφθη κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών χθες το μεσημέρι, στον Προφήτη Ηλία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας,

Ευχαριστήριο Πανεδεσσαϊκού



Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων, ο Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο Αλμωπίας





 
Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αλμωπίας, σας

Το κοινό των Μακεδόνων απογόνων Μακεδονομάχων και η πανελλήνια ομοσπονδία Μακεδονικών συλλόγων.



Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση-ομιλία διοργανώνει ο μορφωτικός σύλλογος Γαρεφείου "Κώστας Γαρέφης"
Θέμα της ομιλίας: Το κοινό των Μακεδόνων απογόνων Μακεδονομάχων και η πανελλήνια ομοσπονδία Μακεδονικών συλλόγων.
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη στις 19.30 στην κοινότητα Γαρεφείου και ομιλητής είναι ο καθηγητής Δημήτρης Γιουματζίδης.

Πορεία στην Αριδαία εργαζομένων στους ΟΤΑ




 
Στα πλαίσια της  της σημερινής 24ωρης πανελλαδικής γενικής απεργίας που κήρυξαν  η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ συμμετείχε και  η ΠΟΕ- ΟΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης) οι εργαζόμενοι του Δήμου Αλμωπίας,κυρίως του εργοταξίου. .


ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ - ΧΡΥΣΗΣ


ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΝΗΣ ΧΡΥΣΑΣ


Χορός των ηλικιωμένων




 
Η 1η Οκτωβρίου είναι θεσμοθετημένη ως Ημέρα των Ηλικιωμένων.
Το νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου «ΕΥ ΖΗΝ» και το ΚΑΠΗ Έδεσσας γιορτάζοντας την Ημέρα των Ηλικιωμένων διοργανώνουν χορό στο Κέντρο «Καταρράκτες», στις 6:00 μ.μ. για όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ.
Προσκλήσεις θα διατίθενται στο ΚΑΠΗ και το Κέντρο «Καταρράκτες».

'Εφηβεία και κατάθλιψη' από το Όραμα






Το Κέντρο Πρόληψης «ΟΡΑΜΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης συνδιοργανώνει τον 1ο κύκλο ανοικτών ομιλιών.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ





Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται έντονα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη της Έδεσσας και τις Τοπικές Κοινότητες, για τα οποία ζητούμε συγγνώμη από τους πολίτες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Α.Σ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ





Η Κ.Α.Σ.Ο. «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΠΕΛΛΑ», καλεί όσα από τα ΜΕΛΗ της παραγωγούς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις δράσεις του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ για το έτος 2012 να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να ενταχθούν σε αυτό.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:

ΠΡΩΤΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ






Όπως είχε προαναγγελθεί για την Δευτέρα 24-09-2012 κινητή ομάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νοσοκομείου Έδεσσας βρέθηκε στους Σαρακηνούς για την προγραμματισμένη αιμοδοσία.  
Όλοι οι υποψήφιοι αιμοδότες  που προσήρθαν πρόθυμα στην πρόσκληση που απεύθυνε ο σύλλογος, υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από τον ιατρό του Σταθμού Αιμοδοσίας  κ. Νούση και όσοι τελικά μπόρεσαν, αιμοδότησαν με τη φροντίδα της νοσηλεύτριας.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ




Ξεκινά την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου η υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου 2012.

Κατάσχεση χρημάτων από τον Σύνδεσμο καθαριότητας Αλμωπίας





Στην κατάσχεση χρημάτων  από τον Συνδεσμο καθαριότητας Αλμωπίας προχώρησε  η εταιρία ΕΡΓΑΣΙΣ η οποία έχει την διαχείρηση του ΧΥΤΑ και έχει να λαμβάνει χρήματα.

(3)