Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣΙ

Υπέκυψε  σύμφωνα με δημοσιγραφικές πηγές και η ιδιοκτήτρια το σπιτιου που κατέρευσε το μεσημέρι στο Βαρόσι της Εδεσσας  κατά την διάρκεια εργασιών.Νεκρός είχε ανασυρθεί 40 χρονος Αλβανός εργάτης ,ενώ η ιδιοκτήτρια ήταν μεταξύ των τριών τραυματιών που αρχικά  εφέροντο εκτός  κινδύνου.

ΠΑΡΑΚΑΘ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣ

Μετεξέλιξη των ΚΕΠ σε κέντρα υποστήριξης



Τις δυνατότητες ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας μέσα από τη μείωση των διοικητικών επιβαρύνσεων και την μετεξέλιξη των ΚΕΠ σε κέντρα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, των αγροτών, των εργαζομένων, των επαγγελματιών και άλλων παραγωγικών κλάδων της τοπικής οικονομίας

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ«Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


    Με δύναμη και πάθος αγωνίστηκαν οι αθλητές του kick boxing την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 στους αγώνες που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στην αίθουσά του.

ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣΙ


ΕΝΑΣ σαραντάχρονος Αλβανός έχασε τη ζωή του  όταν κατά τη διάρκεια αναπαλαίωσης παλαιάς οικίας, τοίχος του σπιτιού κατέρρευσε

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΕΝNIS ΚΑΙ ΤΩΝ 10ΑΡΙΩΝ

      

          Την γιορτή του Τένις και των  10αριών χάρηκαν οι μικροί αθλητές, οι συνοδοί τους προπονητές, οι γονείς τους αλλά και οι διοργανωτές, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΖΗΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΤΟ απλό και αυτονόητο επιζητά ο κόσμος της Αλμωπίας σε αυτές τις εκλογές . Ειλικρίνεια , ρεαλισμό και έργα ουσίας που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου  και θα διευκολύνουν την καθημερινότητά του. Αυτό διαπιστώνει στις περιοδείες που κάνει στα χωριά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης με τους συνεργάτες του υποψήφιους δημοτικούς ,αλλά και τοπικούς συμβούλους .

(3)