Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Αγκαλιασμένο στα χαλάσματα βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι Ελλήνων στην Αντιόχεια

Αγκαλιασμένο στα χαλάσματα βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι Ελλήνων στην Αντιόχεια
 
 
Με τον πιο άδοξο τρόπο έληξαν οι έρευνες για το ζευγάρι Ελλήνων στα συντρίμμια της πολυκατοικίας τους στην Αντιόχεια της Τουρκίας.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει σήμερα η τρίτη διαθήκη - «Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει σήμερα η τρίτη διαθήκη - «Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος»    Αναφορές για συνταρακτικές αποκαλύψεις στη διαθήκη Τσοχατζόπουλου με ονόματα και αδικήματα.

Το «φως» αναμένεται να δει σήμερα, Πέμπτη (9/2) η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, για την οποία πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που ενδεχομένως περιέχει.


Πρωτοφανής παρέμβαση της Προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου όταν μιλούσε η Εισαγγελέας για τον Νίκο Παππά Η πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου διέκοψε την Εισαγγελέα με αφορμή τα SMS Καλογρίτσα.

Γράφει η

Πρωτοφανής παρέμβαση της Προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου όταν μιλούσε η Εισαγγελέας για τον Νίκο Παππά

Την αντίδραση της Εισαγγελέα του Ειδικού Δικαστηρίου Όλγας Σμυρλή, καθώς και των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά, προκάλεσε η πρωτοφανής ενέργεια της Προέδρου Ιωάννας Κλάπα, που διέκοψε την εισαγγελέα, την ώρα που διατύπωνε την εισήγηση της για την ενοχή η μη των κατηγορουμένων Παππά - Καλογρίτσα.

Σεισμοί Τουρκία – Συρία: Διεκόπη η επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τους αγνοούμενους Έλληνες

Σεισμός Τουρκία: Σβήνουν οι ελπίδες για τους δύο Έλληνες, σταματά η επιχείρηση της ΕΜΑΚ 

 

Άκαρπες αποδείχθηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι επιχειρήσεις της ελληνικής ΕΜΑΚ και των τουρκικών Αρχών για τον εντοπισμό του ζευγαριού Ελλήνων ομογενών στα συντρίμμια πολυκατοικίας στην Αντιόχεια.

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Αδειάζει» την αστυνομία, αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία Φύσσα

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2023/02/5802144.jpg 

Τις καταθέσεις των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, αποδόμησε για ακόμα μία φορά -όπως και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο- με την κατάθεσή του, στο Εφετείο της Χρυσής Αυγής, ο εξωτερικός φρουρός των φυλακών Κορυδαλλού, Δημήτρης Χατζησταμάτης, ο οποίος είχε επιχειρήσει να μεσολαβήσει ανάμεσα στην παρέα του Παύλου Φύσσα και τους τρεις χρυσαυγίτες, στην καφετέρια «Κοράλλι» πριν καταφτάσει το τάγμα εφόδου της Χ.Α., το βράδυ της δολοφονίας.

Τσίπρας: Γενικευμένο κύμα πλειστηριασμών από τις επιλογές Μητσοτάκη - Πρώτη νομοθετική πράξη μας η προστασία της πρώτης κατοικίας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ 

 

«Η ελληνική κοινωνία απειλείται από ένα γενικευμένο κύμα εκατοντάδων χιλιάδων πλειστηριασμών εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε on camera δήλωσή του.

ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

 Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια στην ΕΠΣ Πέλλας

Θ. Τζάκρη - Ερώτηση στη Βουλή για τον «Προσωπικό Βοηθό»

«Με Ερώτηση της που συνυπογράφουν 36 βουλευτές ζητά να
εφαρμοστεί η υπηρεσία του προσωπικού βοηθού για τα Αμεα σε πανελλαδικό
επίπεδο»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «14,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Δύο σημαντικά έργα για τον Νομό μας αξιολόγησε​ θετικά σήμερα η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης:

Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανή εξαμελής οικογένεια μετά από 102 ώρες στα χαλάσματα του Χατάι

Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανή εξαμελής οικογένεια μετά από 102 ώρες στα χαλάσματα του Χατάι
 
 
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος εδώ και ώρες για απεγκλωβισμούς ζωντανών από τα συντρίμμια που προκάλεσε ο σεισμός στην Τουρκία και στη Συρία.

Ελευθερία Φτακλάκη: Ακόμη ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προσχωρεί στη ΝΔ

https://www.documentonews.gr/wp-content/uploads/2023/02/ftakla.jpg 

Την προβιά της διεύρυνσης προς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνεχίζει να φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνοντας μία ημέρα μετά την «μεταγραφή» του Σπύρου Καρανικόλα, αυτή της Ελευθερίας Φτακλάκη, που αποχώρησε από το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Συνελήφθη ο ευρωβουλευτής Ταραμπέλα για το QatarGate

 

 

Συνελήφθη ο Βέλγος ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα για το σκάνδαλο Qatar Gate. Είναι ένας από τους δύο ευρωβουλευτές που πρόσφατα ήρθη η ασυλία τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Σεισμός στην Τουρκία: Τραγικός επίλογος για την ομάδα βόλεϊ από την Αμμόχωστο - Νεκροί στα ερείπια ξενοδοχείου

 

Τραγικός επίλογος για την ομάδα βόλεϊ από την Αμμόχωστο που είχε βρεθεί για τουρνουά στην περιοχή Αντιγιαμάν της Τουρκίας, την ημέρα του φονικού σεισμού.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου για πλειστηριασμούς από funds

 

 Εν αναμονή του σκεπτικού της απόφασης που έλαβε κατά συντριπτική πλειοψηφία και σε χρόνο ρεκόρ - μόλις δύο εβδομάδες από την εισαγγελική πρόταση - η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με την οποία τάχθηκε υπέρ της δυνατότητας των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων» ενυπόθηκων δανείων (servicers) να βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτια, που αποτελούν πρώτη κατοικία και να μπορούν να προβαίνουν σε πράξεις εκτέλεσης ως δικαιούχοι διάδικοι για λογαριασμό των funds, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ασκούν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Μάχη με τον χρόνο και το δριμύ ψύχος σε Τουρκία και Συρία

 

Περισσεύει η οργή για το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία που μετράει τις πληγές της, πέμπτη μέρα μετά τον φονικό Εγκέλαδο, με πάνω από 21.700 πτώματα (18.342 στην Τουρκία και 3.377 στη Συρία) να έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται δραματικά όσο περνάει ο χρόνος και υπό ακραίες καιρικές συνθήκες. 

Α.Γεωργιάδης: «Αν ψήφιζα ΚΙΝΑΛ θα ψήφιζα Καρανικόλα»! – Το όνομα του ήταν στην λίστα παρακολουθήσεων της ΕΥΠ και ήρθε στη ΝΔ!

 Α.Γεωργιάδης: «Αν ψήφιζα ΚΙΝΑΛ θα ψήφιζα Καρανικόλα»! – Το όνομα του ήταν στην λίστα παρακολουθήσεων της ΕΥΠ και ήρθε στη ΝΔ!

 

Ο δικηγόρος Σπύρος Καρανικόλας χθες εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία εγκαταλείποντας το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, το οποίο να σημειώσουμε το έχει κάνει και τατουάζ στο χέρι του.

Εκρηκτική αύξηση στα «μαύρα ταμεία» του κράτους, επί Μητσοτάκη, αποκαλύπτει το Inside Story

Σοβαρά ερωτήματα για τα «μαύρα ταμεία» που διαχειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκύπτουν από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Inside Story που υπογράφουν οι δημοσιογράφοι Τάσος Τέλλογλου και Ελίζα Τριανταφύλλου. Πρόκειται για τα απόρρητα κονδύλια, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που τα διαχειρίζονται υπουργεία, χωρίς καμία διαφάνεια και λογοδοσία.

Εγγραφές σε νηπιαγωγείο και Α' Δημοτικού 2023

Εγγραφές σε νηπιαγωγείο και Α' Δημοτικού 2023: Πώς και πότε ξεκινούν
 
Τις προϋποθέσεις, τις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά για τις εγγραφές των μαθητών στα νηπιαγωγεία της χώρας και στην Α΄ Δημοτικού ορίζουν οι εγκύκλιοι που εκδόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας και αφορούν το ερχόμενο σχολικό έτος 2023-24.

Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+



«Ψηφιακή Ετοιμότητα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στην Ευρώπη»
Στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA2, με κωδικό 2020-1-EL01-KA226-SCH-
094685, είκοσι έξι (26) εκπαιδευτικοί από σχολεία τεσσάρων ευρωπαϊκών χωρών (Βέλγιο,
Ισλανδία, Πορτογαλία, Σερβία) επισκέφθηκαν το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών,
από τις 23/01/2023 έως και τις 27/01/2023.

Ο καιρός σήμερα...

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με  χαμηλότερο υψόμετρο, που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.

Πόσο καιρό μπορεί να επιβιώσει κάποιος στα ερείπια ενός σεισμού;

ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 Έως και μία εβδομάδα ή και περισσότερο, λένε οι ειδικοί, αλλά εξαρτάται από τους τραυματισμούς, τον τρόπο εγκλωβισμού και τις καιρικές συνθήκες.

Εδώ όλα βαίνουν καλώς

 

Βροχή τα κακά μαντάτα από την Ε.Ε. Επιτροπές και παράγοντες των Βρυξελλών έχουν φαίνεται βάλει στο μάτι τις πρακτικές του Mεγάρου Μαξίμου και έχουν βαλθεί να γκριζάρουν την ειδυλλιακή εικόνα που έχουν χτίσει με τόσο κόπο και τόσο χρήμα οι κόλακες που αποθεώνουν τον κυβερνήτη, παρουσιάζοντάς τον ως τον πιο φιλελεύθερο και προοδευτικό ηγέτη που γνώρισε ο τόπος την περίοδο της μεταπολίτευσης.

Θρίλερ με Έλληνες αγνοούμενους στην Τουρκία - Τι λένε διπλωματικές πηγές

Θρίλερ με Έλληνες αγνοούμενους στην Τουρκία - Τι λένε διπλωματικές πηγές
 
 
Έλληνες μεταξύ των αγνοούμενων στην Τουρκία μετά τον σεισμό. Οι τελευταίες πληροφορίες.

(3)