Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ιερά Σύνοδος κατά αποτέφρωσης – «Δεν διαφέρει και πολύ από την ανακύκλωση»

Ιερά Σύνοδος αποτέφρωσηΗ Εκκλησία επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να κηδέψει όσους επιλέξουν την καύση

Αλμωπός- Αγροτικός Αστέρας 2-1



Πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ο Αλμωπός νίκησε δίκαια  με 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα που τον λαχτάρισε όταν ισοφάρισε σε 1-1 στο 80΄

H Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γ Εθνική


 H  Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γ Εθνική με τα εξής αποτελέσματα





13η

Έως 2 Δεκεμβρίου η υποβολή αιτήσεων επιδόματος σε τρίτεκνες αγρότισσες

opekaΑπό την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, δίνεται εκ νέου η δυνατότητα σε πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για το πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε 4.000 τρίτεκνες και 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), έτους 2019. 

Περιμένοντας το νέο σύστημα στις ασφαλιστικές εισφορές αγροτών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΚΑΓιώργος Παπαδημητρίου
Φοροτεχνικός - Πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.
(Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών
Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων
Νομού Καρδίτσας


Aπό την 01.01.17 µέχρι και σήµερα, ο υπολογισµός των εισφορών του ΕΦΚΑ στους αγρότες, βασίζεται στο εισόδηµα που έχει δηλωθεί δύο χρόνια πριν.

Νωρίτερα φέτος το δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ δώρο ΧριστούγενναΝωρίτερα θα δοθεί φέτος το δώρο Χριστουγέννων για το 2019 από τον ΟΑΕΔ. Το επίδομα θα καταβληθεί στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019.

Όλα τα ζώα είναι ίσα (αλλά μερικά είναι πιο ίσα απ’ τα υπόλοιπα)

του Χρήστου Ξανθάκη
Οπότε η Ολομέλεια της Βουλής σφράγισε τον φρέσκο συνταγματικό χάρτη της χώρας, υιοθετώντας νέα διαδικασία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, κατοχυρώνοντας το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα,..

Ορισμός ανάθεσης καθηκόντων άμισθου συμβούλου στον Δήμο Αλμωπίας.



Με την παρακάτω απόφασή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας  αναθέτει  καθήκοντα άμισθου συμβούλου στον Δήμο Αμωπίας στον Κώστα Ανδρονίκου , ο οποίος ήταν υποψήφιος  Σύμβουλος με τον συνδυασμό του. Μεταξύ των καθηκόντων του είναι και η επικοινωνία με τα ΜΜΕ . Το γεγονός αυτό πάντως δεν γνωστοποιήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ. Δεν είναι γνωστό αν  η μη γνωστοποίηση   αυτή είναι άποψη του νέου επικοινωνιολόγου ή του Δημάρχου 

Πιστά «γαλάζια» παιδιά αναλαμβάνουν τα ηνία της δημόσιας Υγείας

Με κομματικά κριτήρια και μόνο, κι όχι με αξιοκρατία, η κυβέρνηση της ΝΔ, επέλεξε τους διοικητές των νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα συνδικάτα σηκώνουν τα «λάβαρα» του πολέμου για τις αλλαγές στην επικουρική ασφάλιση

photo: Eurokinissi Αλεξάνδρα Κλειδαρά

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το ΠΑΜΕ, το ΕΚΑ και οι συνταξιουχικές οργανώσεις προχωρούν σε κινητοποιήσεις, στην Αθήνα στις 10.30 το πρωϊ στα Προπύλαια και σε άλλες 19 μεγάλες πόλεις της χώρας, με τους συνδικαλιστές να επισημαίνουν ότι οι ασφαλισμένοι μετατρέπονται σε δήθεν επενδυτές για να έχουν επικουρική ασφάλιση

Ισχυρός σεισμός 6,1 ανοικτά των Κυθήρων πριν λίγο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1R σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον υποθαλάσσιο χώρο μεταξύ Κυθήρων και Χανίων.

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γ΄ Εθνική

 

 Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα Τετάρτη στην Γ Εθνική με τα εξής παιχνίδια

Ο καιρός σήμερα...

Τοπικές βροχές προβλέπονται το πρωί της Τετάρτης στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και από το βράδυ στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός.


Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή...

Σύλλογος Πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί»


Ανακοίνωση

Ο σύλλογος πολυτέκνων Αλμωπίας «7 Μακκαβαίοι Αδελφοί» γνωστοποιεί στα μέλη του την εκ νέου δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα παροχής χρηματικού βοηθήματος σε 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες από τον λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, έτους 2019.

Λαμπερή βραδυά στην Κωνσταντία


Αναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Γιαννιτσά


(3)