Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Αλμωπός- Αγροτικός Αστέρας 2-1



Πολύ πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα ο Αλμωπός νίκησε δίκαια  με 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα που τον λαχτάρισε όταν ισοφάρισε σε 1-1 στο 80΄

Ο Αλμωπός παρουσιάστηκε καλός αλλά πολύ φλύαρος στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να χάνει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε. Το 1-0 ήρθε πολύ γρήγορα . Ο Ντόγος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο προωθημένος Τζημογιάννης με πολύ ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 18’ κεφαλιά του Κωστούλα φεύγει άουτ




Στο 28΄ωραία σέντρα από τον Ντόγο , κεφαλιά από τον Νικολίτσα , αναγκάζει με υπερένταση τον αντίπαλο τερματοφύλακα Παπαθανασίου να αποκρούσει σε κόρνερ,
Στο 34΄μετά από εκτέλεση φάουλ κεφαλιά του Πέττα απομάκρυναν όπως –όπως Οι αντίπαλοι σε κόρνερ
Στο 38’ κεφαλιά του Μεντή από καλή θέση , άουτ. 




Στο 47΄σουτ του Κωστούλα υπό πίεση αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη αξιόλογη ενέργειά τους , με τον Αποστολίδη που μπαίνει μετωπικά στην περιοχή , αλλά σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54΄ο Ντόγος αντί να σουτάρει απ ευθείας μπερδεύεται και το τελικό σουτ είναι αδύναμο. Στο 67΄σουτ από τον Ξόμπλιο  από καλή θέση άουτ. Στο 70’ σουτ του Πέττα αναγκάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απογειωθεί  στην γωνία το και να αποκρούσει  σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 71 κεφαλιά του Ξόμπλιου επό 2 μέτρα αποκρούει ο τερματοφύλακας. 
Στο 80΄μπέρδεμα στην άμυνα , ο τερματοφύλακας Μένιος αντί να διώξει , καθυστερεί και πιάνει την μπάλα. Ο διαιτητής δίνει αμέσως την παράβαση στο ύψος της μικρής περιοχής. Το φάουλ εκτελείται και ο Παπαποστόυ βρίσκει κενό στο πολυπληθές τοίχος και στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι  ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ο Αλμωπός πιέζει ξανά και σε μια οργανωμένη επίθεση στο 85΄πετυχαίνει με τον Πέττα το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Διαιτητής Τσέτσιλας  Γρεβενών , άριστος, όπως και οι συνεργάτες του Φαλτάκας  και Μωϋσιάδης από τον ίδιο Σύνδεσμο.

ΑΛΜΩΠΟΣ  Μένιος, Στογιαννίδης,Σεμέδο (60΄Ξόμπλιος) Μαγγίζης, Τζημογιάννης, Μεντής, , Ασλαμπάνογλου,Νικολίτσας (65΄Γουώρεν)Κωστούλας (88΄Ελευθεριάδης)Πέττας, Ντόγος (85΄Κασναφέρης)

 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Φούσκας, Φουτσιτζής, Βαφειάδης, Κουτσικοβαγγέλης, Τούλης (60΄Καπρέτσος). Αποστολίδης (75΄Μηνάς) Παπαποστόλου, Παπακωνσταντίνου(85΄Αβραμίδης)Κατσιάκης (63΄Κωνσταντινίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)