Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Τα «βρόντηξε» από την Θύελλα Σαρακηνών ο Βασίλης Τσόρμπας

 


ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ

Δίνει το ΑΦΜ της σε ομάδα των Γιαννιτσών το Μαυροβούνι;



Έντονα  κυκλοφόρησε τις τελευταίες  μέρες η φημολογία για το ενδεχόμενο το ΑΦΜ της Δόξας Μαυροβουνίου να χρησιμοποιεί από ομάδα των Γιαννιτσών , με νέα ονομασία που θα παίξει στην Γ΄Εθνική.

Δωρεά 2.500 κάδων από τον ΤΑΡ

Ο εκπρόσωπος του ΤΑΡ με τον Δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Καραγιάννη (στο κέντρο), και τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Στάθη Γεωργιάδη (αριστερά).




στους Δήμους Ηράκλειας, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου

Τι είπε ο Μέγας Αλέξανδρος στους στρατιώτες του στη μάχη του Γρανικού







ΙΣΤΟΡΕΙ Ο ΦΩΝΤΑΣ Ο ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ 
 ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ

 ΦΥΤΟ-ΛΟΓΙΩΝ

Υπογραφή σύμβασης για την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας LED





Υπογράφτηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου, η σύμβαση για την εξοικονόμηση ενέργειας στον οδοφωτισμό του Δήμου Έδεσσας με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας LED, μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημητρίου Γιάννου και του αναδόχου του έργου, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Δωρεά 2.500 κάδων από τον ΤΑΡ στους Δήμους Ηράκλειας, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου


Κεντρική Μακεδονία, Ελλάδα. Σε συνέχεια των περιβαλλοντικών του δράσεων, αλλά και της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τους Δήμους των περιοχών από όπου διέρχεται, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) δωρίζει περί τους 2.500 κάδους απορριμμάτων προς τους δήμους Ηράκλειας, Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Λευκός πύργος της Θεσσαλονίκης / Inpozar.net


Η ομιλία του Δημάρχου Αλμωπίας στο συλλαλητήριο στην Έδεσσα(Video)


Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας



         
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας στις 11 Ιουνίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30μ.μ. (2:30 μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας,για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του του Ν.3852/2010, στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, : 

ΘΕΜΑΤΑ   ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ   ΔΙΑΤΑΞΗΣ

χαρίζω ένα βιβλίο...για το Νοσοκομείο Έδεσσας


Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια




Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

O βουλευτής Γιάννης Σηφάκης με τον υπεύθυνο έργων της Αντιπεριφέρειας Πέτρο Ζέρζη στην γέφυρα του Μελισσίου




Μαζί τους ο πρόεδρος του Τ.Δ. Σωτήρης Ζιούδας

ΕΠΣ Πέλλας: Τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών της σχολής UEFA-C


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχουν στην σχολή προπονητών UEFA C, που θα διεξαχθεί στην Έδεσσα από 25-6-2018 μέχρι 7-7-2018.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές  του Γυμνασίου Πολυκαρπίου ευχαριστούν

Ποδόσφαιρο Γιαννιτσών :Ήρθε η ώρα για κάτι νέο



Ποδοσφαιρικά τα Γιαννιτσά μας έχουν χαρίσει ωραίες στιγμές στο παρελθόν με νίκες ,ανόδους, τίτλους με παιδιά της Πόλης να αγωνίζονται με επιτυχία σε επαγγελματικές κατηγορίες όπως οι

Απουσίαζε ο κόσμος και η... γραφικότητα!..


Με συμμετοχή σαφώς μικρότερη από τις προηγούμενες φορές ολοκληρώθηκαν στις περισσότερες επαρχιακές πόλεις, τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό. 

Κύριο χαρακτηριστικό η...

Ο καιρός σήμ ερα...






Ο καιρός σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος. Αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και τα...

(3)