Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Οι διαιτητές της ημιτελικής φάσης


Οι παρακάτω διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν τους  πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της  ΕΠΣ Πέλλας                
                                                      

O ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.



   ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΝΑΛΜΩΠΙΑΚΗ Α' ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ


Στις 27 Δεκεμβρίου,συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλμωπίας του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 (2:30 μ.μ.), στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του του Ν.3852/2010.

Ένα υπερσύχρονο πολυμηχάνημα δωρεά του TAP

Ένα υπερσύγχρονο πολυμηχάνημα παρέλαβε ο Δήμος Έδεσσας από τον TAP (Trans Adriatic Pipeline). Το πολυμηχάνημα λειτουργεί ως εκχιονιστικό, αλατοδιανομέας, κλαδευτικό και χλοοκοπτικό μηχάνημα και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα.

 Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χαμόγελα και ευχές γέμισε το Δημαρχείο Έδεσσας και το ΚΔΑΠ μΕΑ Ορίζοντας. Σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου άκουσε κάλαντα από παιδιά, φορείς και πολίτες.



ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ



Σε συνεδρίαση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ.Δανάς Μάρκος.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Έδεσσας






 Τονίστηκε το βαθύτερο νόημα των Αγίων Ημερών και το Πνεύμα των Χριστουγέννων, που κορυφώνεται από τη διάθεση για προσφορά αγάπης σ’ αυτούς που είναι μόνοι, σε αυτούς που τη χρειάζονται περισσότερο τέτοιες μέρες.

Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας





Συνδημότισσες και συνδημότες,

Σήμερα Παρασκευή ο χορός Β & Γ ΕΠΑΛ


Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για το Καϊμακτσαλάν



         

(3)