Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Στην επόμενη προγραμματική περίοδο (2014-2020) η κατασκευή της παράκαμψης των Γιαννιτσών



Θ.ΤΖΑΚΡΗ :ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ











Ούτε «χαραμάδα φωτός» για την υλοποίηση του έργου στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο δεν άφησε στη σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο ο αναπληρωτής υπουργός κ. Καλογιάννης

Στα παλιά λημέρια ο Αποστόλης Ρέββας




 
Στην Αριδαία βρέθηκε ο Αποστόλης Ρέββας που φόρεσε την φανέλλα του Αλμωπού πριν 15 χρόνια περίπου όταν η ομάδα ήταν στη Γ΄Εθνική .

«Ψάχνονται» στον Αλμωπό για την ήττα στα Μουδανιά




 










Προβληματισμένοι είναι στον Αλμωπό για την ήττα στα Μουδανιά .

Γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς από το 2ο Γυμνασιο Αριδαίας


ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΓΡ.ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΕΛΛΑΣ για τη ΜΗ ΚΑΛΥΨΗ των ΖΗΜΙΩΝ ΟΠΩΡΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ




 
Προς το Δ.Σ. του ΕΛ.Γ.Α.
( μέσο του Υποκαταστήματος Βέροιας)


      Έπειτα από πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» συζητήσαμε σε κοινή σύσκεψη τα προβλήματα, που προέκυψαν με τις τεράστιες ζημιές στην αναμενόμενη για το 2013 παραγωγή φρούτων ( Ροδάκινα, Βερίκοκα, κλπ. ) στους δύο κύριους φρουτοπαραγωγικούς Νομούς της χώρας μας, σε Ημαθία & Πέλλα.

΄΄Γιορτή μητέρας στην Πλατάνη΄΄



Την ημέρα που είναι αφιερωμένη στην μητέρα, τίμησε για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου, στην αίθουσα του συλλόγου.

Την Τετάρτη Αλμωπός-Νεόκαστρο




Τον Αχιλλέα Νεκάστρου υποδέχεται τη Τετάρτη  στις 17.00

Γενική συνέλευση της ΓΕΚΟΣΑ το Σάββατο






Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση όλα τα μέλη του, το Σάββατο 18/05/13 στις 20:00 το απόγευμα στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Πολυκάρπης (έναντι δημοτικού σχολείου).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΪΟΥ 2013



 
Κατά τον φετινό εορτασμό της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις την Κυριακή 19 Μαΐου 2013:   

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Το Σάββατο 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία αγώνας προσανατολισμού που αποτελεί τον 9ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, και 9ο αγώνα του ανεξάρτητου Πρωταθλήματος Αλμωπίας. Υπήρχαν πάλι,  διαδρομές εύκολες και μικρές για αρχάριους αθλητές, καθώς και διαδρομές μεγάλες και δύσκολες για τους έμπειρους. Έλαβαν μέρος 34 άτομα από Αριδαία, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λαμία και Αθήνα.

(3)