Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Εκδήλωση της ΟΤΟΕ στα Γιαννιτσά την ερχόμενη Δευτέρα




Η
Ο.Τ.Ο.Ε. τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κ.. Ασμανίδη 2) καλεί τους εργαζόμενους στις Τράπεζες για ενημέρωση – συζήτηση με θέμα:

Τσιπάρισμα" των κυνηγετικών σκύλων







Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η ηλεκτρονική ταυτοποίηση

Ελλείψεις εκπαιδευτικών στο 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας της Π.Ε. Πέλλας.



ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με το νόμο 4186/13 κατάργησε μια σειρά τομείς και ειδικότητες από τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, θέτοντας σε διαθεσιμότητα χιλιάδες εκπαιδευτικούς και στερώντας από χιλιάδες παιδιά το δικαίωμα να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στους συγκεκριμένους τομείς.

ΧΟΡΩΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και το  Ωδείο Δήμου Έδεσσας καλούν όλους τους λάτρεις του

« Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ».

Στο ανοικτό Πανεπιστήμιο Γιαννιτσών

Φυτεύσεις συμπυρήνων ροδακίνων – επιλογή ποικιλιών



 

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Α1 κατηγορία τη Τετάρτη


 

Εμβόλιμα διεξάγεται τη Τετάρτη η 8η αγωνιστκή στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας . Οι αγώνες και οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν έχουν ως εξής:

Αθώοι Κώστας Ζαχαριάδης και Παντελής Κετικίδης


για καταβολή υποχρεώσεων της διαχειρίστριας εταιρίας του ΧΥΤΑ, από τον Σύνδεσμο Καθαριότητας Αλμωπίας.

Ο Ψυχοθεραπευτής Dr. Δημήτρης Κίμογλου μιλά για την κλινική ύπνωση



  

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Face to Face της δημοσιογράφου Φαίη Μαυραγάνη ήταν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου ο Ψυχοθεραπευτής Dr. Δημήτρης Κίμογλου.
Το θέμα της συνέντευξης ήταν η κλινική ύπνωση και τα οφέλη της στην υγεία.
Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Πανελλαδικής Εμβέλειας “Κανάλι  Ε” ο οποίος  εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα αναλογικά και ψηφιακά μέσω της Digea και Δορυφορικά στην Αυστραλία, στην Αμερική και στον Καναδά
http://www.youtube.com/watch?v=fsN-RoywzeI&feature=c4-overview&list=UUfDVq0DIP3xnjHsFUjvwqfw

Και στο βάθος Θ. Χαρανίδης;




Με μυστικότητα κινείται ο Θ. Χαρανίδης εν ΄όψει των ερχόμενων Δημοτικών εκλογών .Οι πληροφορίες τον φέρουν να αναζητά την συγκρότηση ενός νέου σχήματος απαλλαγμένου όσο περισσότερο γίνεται από «βαρίδια» του παρελθόντος.

Διψά για το γαλάζιο χρίσμα ο Δημήτρης Μπίνος






«Γη και ύδωρ» φαίνεται ότι προσφέρει ο Δημήτρης Μπίνος προκειμένου να πάρει το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικού ηλεκτρονικού μέσου , που επικαλείται «διαρροές …σημαντικού θεσμικού προσώπου της Νέας Δημοκρατίας», χωρίς ωστόσο να το κατονομάζει, προφανώς για να μην «αγριέψουν» άλλοι γαλάζιοι δελφίνοι , ο Δ. Μπίνος θα είναι ο εκλεκτός της.

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις





Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι η δράση του δήμου Αλμωπίας "Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στο δήμο Αλμωπίας" και η εκδήλωση βράβευσης που ήταν προγραμματισμένα για το τριήμερο 7,8, 9 Νοεμβρίου αναβάλλονται λόγω πένθους συγγενικού προσώπου  ιατρού.

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING-SEMI CONTACT-M.M.A. ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ






 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ 33 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 10 ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 44 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ 386 ΑΘΛΗΤΕΣ.

(3)