Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μακεδονικός Έδεσσας - Ακρίτας Σωσάνδρας 1-1









Σε ένα ματς με δύο πολύ καλά στημένες άμυνες και μετρημένες φάσεις για τις δύο ομάδες ο Μακεδονικός Έδεσσας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ακρίτα Σωσάνδρας το Σάββατο στο Κλεισοχώρι.

Διακοπή ρεύματος στο Λιποχώρι Σκύδρας, την Τρίτη 24/11/15.



Με βάση την ενημέρωση  από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Ημιμαραθώνιος και αγώνας βουνού στα Λουτρά Πόζαρ






Ο αθλητικός σύλλογος «Παύλος Μελάς» , μαζί με την Α.Ε. Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας και τοπικούς φορείς διοργανώνουν :






Εγκαίνια Έκθεσης για τη Συνθήκη της Λωζάννης στο Μαυσωλείο του Γαζή Εβρενός στα Γιαννιτσά











Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στο Μαυσωλείο του Γαζή Εβρενός στα Γιαννιτσά τα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος Ανταλλαγέντων Συνθήκης Λωζάννης με τίτλο: «Οι δύο όχθες της νοσταλγίας. Ιστορίες προσφυγικών οικογενειών».

Το καινούργιο απόκτημα της Αερολέσχης Έδεσσας





Η Αερολέσχη Έδεσσας το Σάββατο 17-10-2015 παρέλαβε στο αεροδρόμιό της το νέο της μοτοανεμόπτερο Duo Discus Xlt. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο διθέσιο ανεμόπτερο επιδόσεων , αξίας 162.761 ευρώ, με εκπέτασμα φτερών 20 μέτρα, το οποίο διαθέτει ανασυρόμενο κινητήρα ο οποίος μπορεί να τίθεται σε λειτουργία καθ όλη την διάρκεια της πτήσης.

Επίσκεψη μαθητών Δ.Σ. Μαυροβουνίου στο Δημαρχείο Σκύδρας.



Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σκύδρας πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 19/11/2015, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μαυροβουνίου.

Πόρτα

Ο τελευταίος

Εκλογές ΝΔ: Μία ικανή παράγκα και μία ανίκανη εταιρία - Όλη η αλήθεια για το οργανωμένο φιάσκο



papamimikos-molotof
Πριν ένα μήνα, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μπήκε στην ΚΕΦΕ μαινόμενος γιατί μυρίστηκε ότι οι εγκάθετοι του συστήματος Σαμαρά-Παπαμιμίκου-Τζιτζικώστα πήγαιναν να στήσουν το παιχνίδι και κατήγγειλε την “παράγκα” της Συγγρού, κάποιοι έπεσαν να τον “φάνε” λέγοντας ότι δεν έπρεπε να κάνει φασαρία.

ΝΔ: Εκτός ελέγχου η κατάσταση...



Επικοινωνία Μεϊμαράκη με Καραμανλή. 
Στις 13:00 συνεδριάζει η ΚΕΦΕ...
Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η ενότητα της ΝΔ μετά το εκλογικό φιάσκο που είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσουν  "κόκκινο" οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των υποψηφίων. 

Πρωτιά...


(3)