Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος στο αλλαλούμ με την ώρα έναρξης των αγώνων





Οριστικό τέλος επιχειρεί να βάλει η επιτροπή διατησίας της ΕΠΣ Πέλλας με την ώρα άφιξης των διαιτητών στα γήπεδα ,καθώς τείνει να γίνει μόνιμο φαινόμενο εξ αιτίας της αργοπορίας να μην ξεκινάνε στην ώρα του τα παιχνίδια. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Την άλλη Πέμπτη ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Λόγω τεχνικών ζητημάτων και τεχνικών μεταβολών η εφημεριδα  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 4 Οκτωμβρίου

Eξάρθρωση κυκλώματος που εισήγαγε από την Τουρκία, λαθραίες ποσότητες φυτοφαρμάκων.



 
Σε συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τις διωκτικές αρχές, αστυνομικοί στην Αλεξανδρούπολη, προχώρησαν στην εξάρθρωση κυκλώματος που εισήγαγε στη χώρα μας από την Τουρκία, λαθραίες ποσότητες φυτοφαρμάκων.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Τούρκο Πρόξενο





Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας  κ. Θ. Θεοδωρίδης δέχτηκε σε εθιμοτυπική συνάντηση τον Τούρκο Πρόξενο κ. Τουργούλ Μπιλκετίν, τον οποίο συνόδευε ο Διευθυντής των Τουρκικών Αερογραμμών  κ. Μπιχάλ Γιαζάν.


Ο Θ. Τσολερίδης προπονητής στη ΄Ενωση Τσάκων




Επαληθεύτηκε τελικά η πληροφορία μας ότι αντικαταστάτης του προπονητή της Ενωσης /Χρύσας/Τσάκων/ Ροδωνιάς Απόστολου Κώνστα θα είναι ο Θόδωρος Τσολερίδης. Η Διοίκηση της ομάδας τον ανακοίνωσε και επίσημα .

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΚΜ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2020



    Την επιδίωξη μιας διεθνώς ανταγωνιστικής Περιφέρειας, στηριγμένης σε δραστηριότητες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με έμφαση στην εξωστρέφεια,

Συνταγογραφήσεις φαρμάκων





 
            Οι πολίτες της Αλμωπίας που ανήκουν στο Κ.Υ. Αριδαίας και το

« Ιορδάνης Τζαμτζής: Στη Σκύδρα πρέπει να λειτουργήσει Σχολική Μονάδα Ειδικής Αγωγής»



 



   Ουσιαστικό και έμπρακτο το ενδιαφέρον του Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή για τα παιδιά με αναπηρίες στη Σκύδρα με την αναφορά που κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αρβανιτόπουλο Κωνσταντίνο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ 1ου & 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



ΓΕΡΑ ΜΠΡΑΤΣΑ



















Ε,ρε Δήμαρχε  έχεις πιο γερά μπράτσα και από την Μέρκελ...

Εργασίες στον δρόμο πριν την ΄Εδεσσα




Με αρκετή δυσκολία γίνεται η συγκοινωνία έξω από την Έδεσσα ,μετά το Κλεισοχώρι ,λόγω εργασιών καθαρισμού  στα πρανή . Κτά διαστήματα διακόπτεται η κηκλοφορία στο ένα ρεύμα .

Σήμερα απόφαση για νέο προπονητή στην ΄Ενωση Τσάκων




Αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές της ΄Ενωσης Τσάκων /Χρύσας /Ροδωνιάς Απόστολος Κώνστας στη χθεσινή προπόνηση . Σήμερα η Διοίκηση αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο προπονητή .

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ & ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ




       Με αγωνιστικό παλμό και καλή συμμετοχή εργαζομένων, αγροτών , αυτοαπασχολούμενων & νεολαίας πραγματοποιήθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΟΓΕ στους Μ.Καταρράκτες της Έδεσσας & στη Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος ) στα Γιαννιτσά .



Το 2ο τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3





 

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3 που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της ΄Εδεσσας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

(3)