Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Φωτογραφίες με…βιοντήζελ








Μία φωτογραφία αν έχει 1.000 λέξεις .

Την Δευτέρα η πρώτη προπόνηση της Κ-17 του ΑΛΜΩΠΟΎ






Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015  θα πραγματοποιηθεί η

Θετικές εξελίξεις στην αύξηση των βοσκοτόπων



Θετικές  θεωρούνται εξελίξεις από την Ε.Ε. σε ότι αφορά την αύξηση των εκτάσεων των βοσκοτόπων του πυλώνα ΙΙ, η μείωση των οποίων είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε χιλιάδες κτηνοτρόφους σε ολόκληρη την χώρα, που επηρέαζαν τις ενισχύσεις 2012 και 2013, την εξισωτική, την ενίσχυση για την βιολογική κτηνοτροφία, τις εγχώριες φυλές ζώων κ.λπ., η καταβολή των οποίων στους κτηνοτρόφους μετά από αυτή την εξέλιξη θα προχωρήσει εντός του Σεπτεμβρίου.

ΕΠΙΔΕΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΎ



ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

 Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 22/2015) και ισχύει από σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2015, τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Καλούνται για κατάταξη στον στρατό



 


Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Έδεσσας μετά από σχετική ενημέρωση του Γ.Ε.Σ. πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους ότι λόγω υπηρεσιακών αναγκών με την 2015 ΣΤ΄/ΕΣΣΟ στον

Συνάντηση του δημάρχου Πέλλας με αντιπροσωπεία του δήμου Beylikdüzü Τουρκίας





Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 επισκέφθηκε το δήμαρχο Πέλλας Γρηγόριο Σ. Στάμκο στο δημαρχείο Γιαννιτσών, αντιπροσωπεία του δήμου Beylikdüzü Τουρκίας. Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Doğan Subaşı, Gülüzar BektaşEbru Çevik, Nejla Kotil και το διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης. Hamdi Gargın.

Γιάννης Σηφάκης : Σκέψεις για το πώς πρέπει να πάμε




1.     Όσον  αφορά την Συμφωνία

Επεισόδια με τραυματισμούς στην Ειδομένη Κιλκίς



Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στην Ειδομένη τοου Κιλκίς όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος μεταναστών ώστε να μπορέσει να περάσει τα σύνορα.

Λαϊκή Ενότητα» το κόμμα της Αριστερής Πλατφόρμας



Λαϊκή Ενότητα» το κόμμα της Αριστερής Πλατφόρμας με 25 βουλευτές, υπό τον Π. Λαφαζάνη
Μεταξύ άλλων προσχωρούν οι Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ραχήλ Μακρή, Κώστας Ήσυχος,Κώστας Λαπαβίτσας, Στάθης Λεουτσάκος, Θανάσης Πετράκος

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ.



Με ποικίλες εκδηλώσεις, που θα ικανοποιήσουν και ψυχαγωγήσουν τους πάντες, πλαισιώνεται και συνδυάζεται η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας. Αναλυτικά: 

«Μαϊμού» ο Σύλλογος Εργαζομένων Π.Ε. Πέλλας



 


Μεγάλα ηθικά και ενδεχομένως νομικά ερωτήματα προκύπτουν ,σε περίπτωση που αληθεύει η καταγγελία  από τον
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΗΣ                                              ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ     , για τον        «Σύλλογο Εργαζομένων  Π.Ε. Πέλλας» ,που κατά καιρούς εκδίδει διάφορες ανακοινώσεις.


ΑΛΜΩΠΟΣ:Ανοιχτή επιστολή προς τους μικρούς αθλητές-ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους








Ο ιστορικός Αλμωπός αποτελούσε , και θα αποτελεί πάντα , τη ζωντανή κυψέλη διδασκαλίας του ποδόσφαιρου στους νεοσσούς ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμωπίας

Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων στις εκλογές του2015




Οι εκλογές του Σεπτέμβρη θα γίνουν με λίστα.



 Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων στην ΠΈΛΛΑ  ήταν:

«Προσλήψεις ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα ΙΕΚ -ΟΑΕΔ για το σχολικό έτος 2015-2016»



 




Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού θα προσλάβει ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ.2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), για το σχολικό έτος 2015-2016 για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των προγραμμάτων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)

Τα αποτελέσματα στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 στη ΠΈ. Πέλλας





Σε 279 από  279   100,00%

Στον Μεϊμαράκη η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ...



 

Διερευνητική εντολή για την διακρίβωση δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής παρείχε τα μεσάνυχτα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

(3)