Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ «ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ








Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. σε συνεργασία με τους «ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»,

Ισόβια σε 30χρονο που λήστεψε και στραγγάλισε 84χρονο Γαρέφι



Η υπόθεση διαδραματίστηκε το Μάιο του 2014- Οι δύο συνεργοί του κατηγορουμένου, ηλικίας σήμερα 20 και 18 ετών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε δικαστήριο Ανηλίκων


Nομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας: Σε τρεις πυλώνες οι στόχοι για τη νέα κυβέρνηση



 
Με αιχμή τη γενιά «των τριάντα και κάτι» και τις προκλήσεις που εμφανίζονται για την Κυβέρνηση στο άμεσο μέλλον έγινε ο ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε την Παρασκευή 04-11-2016.

Καθαρισμός ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας








Στα πλαίσια υλοποίησης του αναπτυξιακού προγραμματισμού εκτελείται αυτήν την περίοδο το έργο

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ




3η ΦΑΣΗ ΤΗΣ 9-11-2016 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016/2017



ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα - Αναβάλλονται όλα τα πρωταθλήματα





Η εμπρηστική επίθεση σε βάρος της οικίας του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργου Μπίκα, στη Χαλκιδική, ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" για την Προσωρινή

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρύα Βρύση



 


Θανατηφόρο τροχαίο   Χθες (08-11-2016) το απόγευμα στην Κρύα Βρύση Πέλλας,

Ενημερωτική Ομιλία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο ΚΗΦΗ Έδεσσας








Στα πλαίσια λειτουργίας της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας και έχοντας στόχο την συνεχή ενημέρωση των δημοτών σε θέματα υγείας πραγματοποιήθηκε

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ






Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης 9/11 η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, της οποίας είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος Αλμωπίας και συμμετέχουν οι πέντε Αντιδήμαρχοι.

Εκδήλωση για την Ειρήνη ( Μίρκα) Γκίνη



 
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 


    Η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ σας προσκαλεί

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΔΗΣ







Τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11/2016 στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, όπου εγκαταστάθηκε ο νέος Αντιδήμαρχος Γιώργος Γούδης, παρουσία των εργαζομένων που στεγάζονται στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου.

 Η πρώτη έρα μετά την εγκατάστασή του συνέπεσε με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. 
 
Ο νέος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου Γιώργος Γούδης ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα χωριά. Όπως είπε, από αύριο κιόλας θα δει από κοντά όλα τα ζητήματα που υπάρχουν και θα επιδιώξει να έχει μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους Προέδρους προς όφελος των πολιτών.
 
Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο Πρόεδρος του Εξαπλατάνου Νίκος Χατζηανδρέου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την αποχώρηση του Στ. Αβραμίκα από τη συγκεκριμένη θέση, καθώς όπως είπε έδωσαν μαζί πολλές κοινές μάχες για να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν την έδρα του πρώην Δήμου. Επίσης, καλωσόρισε το νέο Αντιδήμαρχο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, με τη δέσμευση να είναι δίπλα του και να στηρίζει την προσπάθεια.

(3)