Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ταράζει τα νερά της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας ,επιστολή του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Τάσου Θεοδωρίδη


Η επιστολή του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Τάσου Θεοδωρίδη με τις προτάσεις για την λειτουργία  της επιχείρησης, οι σαφέστατες αιχμές που αφήνει για την διαφάνεια και τους ελέγχους των πεπραγμένων  των προηγούμενων Διοικήσεων  που δεν έγιναν ,

Εφτασαν οι καταλογισμοί για τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου

Έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες στο Δήμο Αλμωπίας  οι καταλογισμοί σε βάρος του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου , των συμβούλων παραλαβής και τωνς εργολάβων για τις χαλικοστρώσεις που δεν έγιναν ποτέ ,αλλά πληρώθηκαν 120 χιλ ευρώ .

Οι εθελοντές του Συλλόγου Φίλων Ζώων "Η Ελπίδα" κόβουν την βασιλόπιττα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου
και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο AGAPI Luxuri Hotel (Αφοι Κούτσουλα) στο Λουτράκι Αριδαίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΕΛ ΚΑΛΟΝΗΣ 2-1

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που κέρδισε με 2-1 την Καλλονή φτάνοντας τους 22 πόντους στην βαθμολογία που την διατηρούν σε αρκετά  ψηλά στον βαθμολογικά πίνακα.

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας


Α1

Τα αποτελέσματα στην ΕΠΣ Πέλλας

Στα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας σημειώθηκαν  τα εξής αποτελέσματα:

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στα Γιαννιτσά




Την Παρασκευή (27.01.2012) βραδινές ώρες, στα Γιαννιτσά , το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε

Κουρμπάνι στη Υδραία


Το έθιμο του πατροπαράδοτου κουρμπανιού τήρησαν και φέτος στην Υδραία. Με μεράκι και περισσή επιμέλεια στην παλιά εκκλησία του χωριού μαζεύτηκαν και φέτος δίνοντας ζωή  σε ένα έθιμο πολλών χρόνων .

Το νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου


















Συγκροτήθηκε το πρωί της Κυριακής σε Σωμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου  Λουτρακίου  ΤΟ ΠΟΖΑΡ    παρουσία  του επί 13 χρόνια απερχόμενου προέδρου Πέτρου Σαμάνδη  , o οποίος τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το έργο των προηγούμενων Διοικήσεων και να τους ξεπεράσουν .

(3)