Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Εφτασαν οι καταλογισμοί για τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου

Έφτασαν σύμφωνα με πληροφορίες στο Δήμο Αλμωπίας  οι καταλογισμοί σε βάρος του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου , των συμβούλων παραλαβής και τωνς εργολάβων για τις χαλικοστρώσεις που δεν έγιναν ποτέ ,αλλά πληρώθηκαν 120 χιλ ευρώ .
Σύμφωνα  με του οικονομικούς επιθεωρητές  ο πρώην Δήμαρχος καλείται εντός 48 ωρών να  καταβάλλει στο ταμείο του Δήμου Αλμωπίας 120 χιλ ευρώ ,ενώ τσουχτερά είναι τα ποσά που καλούνται να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι .
Σε περ’ιπτωση που δεν γίνει αυτό τότε ο Δήμος οφείλει να στραφεί εναντίον τους και να απαιτήσει τα χρήματα.

9 σχόλια:

  1. ΤΙ ; ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ .ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην δήμαρχος Αριδαίας πού κολλάει 12.54; Πες μας να μάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ , Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε 09.16 τα οργανα αρχισαν να χτυπανε οχι μονο για δημαρχους, αλλα και για πρωην προεδρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μετα τους δημαρχους και τους εργολαβους ερχονται και κατι πρωην προεδροι δημοτικων επιχειρησεων , σε λιγο τα νεωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ....ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βρε καλως τα τα παιδια !!!!!! για να δουμε κ να ακουσουμε τωρα τι θα μας πειτε για οσα συμβαινουν !!!!εντος 48 ωρων ? αγαπουλα ? πουλα !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ? 120.000! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ?.
    120.000 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΔΙΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΕΙΝΕ . ΑΛΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ Jan 30.2012
    Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΙΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ....ΘΑ ΛΥΠΗΘΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ.ΚΑΠΙΟΙ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ ......ΔΙΚΑΙΟΝΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)