Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Παντοκράτειρα η Θεοδώρα






Μάλλον απολαμβάνει και διασκεδάζει αυτή την προεκλογική περίοδο η Θεοδώρα Τζάκρη και δεν δείχνει να έχει ιδιαίτερη ανάγκη τον απλό ψηφοφόρο  γι αυτό και δεν τρέχει  όπως άλλες φορές.

Οι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας



Ο Θεολόγου ορίστηκε να διευθυ΄νει το κρίσιμο παιχνίδι – Αλμωπού –Εδεσσαϊκού  τη Κυρικά για την 2η φάση των πλέη-οφ. Οι τρπλέτες έχουν ως εξής:

Έχασαν τον ύπνο τους στον Δήμο Αλμωπίας από την έκθεση του Συμπαραστάτη






ΚΑΘΟΛΟΥ δεν άρεσε στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας  η ετήσια έκθεση του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη ,αφού τους επέρριπτε ευθύνες για ολιγωρία αμηχανία και αδράνεια που αγγίζουν τα όρια παράβασης καθήκοντος σε συνεργάτες του .

Το πρόγραμμα των αγώνων για άνοδο στη Δ Εθνική


Εγινε η κλήρωση των αγώνων για άνοδο στην Δ΄Εθνική κατηγορία
Η πρωταθλήτρια ομάδα του νομού μας θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες  από την ΕΠΣ Ημαθίας ,και Χαλκιδικής και την δευτεραθλήτρια από την ΕΠΣ Μακεδονίας  (Θεσσαλονίκη). Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Συλλυπητήρια από την ΕΝΩΣΗ Τσάκων




Το Δ.Σ. της Ένωσης Χρύσας-Τσάκων –Ροδωνιάς εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια   στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη  Μπέλιο  για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του Δημήτρη .

Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στη Πέλλα



Αναστάσιος ΒΑΡΕΛΑΣ
 Γεώργιος ΒΑΧΑΡΕΛΗΣ
 Ειρήνη ΚΑΤΣΑΡΑ – ΧΡΗΣΤΟΥ
Ιωάννης ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
Αναστάσιος ΤΣΟΥΚΑΣ

Εν ψυχρώ δούλεμα από την ΔΗΚΕΔΑ Αλμωπίας




Δούλεμα και μάλιστα εν ψυχρώ από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ  Αλμωπίας και συνεργάτιδα της Θεοδώρας Τζάκρη , Αθηνά Δούκα σχετικά με το θέμα των εργαζομένων στη ΔΗΚΕΔΑ. 

Στις καλένδες οι έλεγχοι στα Λουτρά



Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η στάση της διοίκησης της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ αναφορικά με το θέμα της αναζήτησης ευθυνών των προηγούμενων Διοικήσεων  στην οικονομική διαχείριση .

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».σστο Εδεσσαϊκό Θέατρο


 



Tο  Εδεσσαϊκό Θέατρο
παρουσιάζει τη διαχρονική κινηματογραφική  κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης».

Τι συμβαίνει με το καλαθοφόρο του Δήμου Αλμωπίας;




Παρακαλώ πολύ κύριε Δημήτρη  Δήμαρχε Αλμωπίας , μπορείς να μας ενημερώσεις αυτό το ρημάδι το καλαθοφόρο  του Δήμου πόσες επισκευές κάνει το χρόνο και πόσο κοστίζουν;
Σε παρακαλώ να απαντήσεις δημόσια και να μην κρυφτείς σαν κότα με διάφορες δικαιολογίες
Ευχαριστώ.
Ενας απλός πολίτης

Γιώργος Καρασμάνης: «Δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή την κρίσιμη μάχη»



Συνέντευξη παραχώρησε στο διαδίκτυο ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης, ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Εορτασμός Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύσης






Με επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Νίκος Αποστολίδης: Τα κάνατε όλα γαργάρες




Σαφής, απλός, περιεκτικός  και διαπιστωτικός ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αποστολίδης , στις επισημάνσεις του  στην παρουσίαση  της ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET ΜΠΑΣΚΕΤ 3 ON 3 18 – 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011


 
Άρχισε χθες  18 Απριλίου το τουρνουά μπάσκετ 3 ον 3 του ΓΑΣ Έδεσσας 2011. Η πρώτη μέρα του τουρνουά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ    Έδεσσας στο κολυμβητήριο. Καλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα παιδιά αγόρια & κορίτσια,

Πολιτική εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην ΄Εδεσσα




Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέλλας προσκαλεί όλους τους εργαζόμενους/ες, τη νεολαία, του αγωνιστές τους κινήματος και της αριστεράς, όλους τους πολιτες του νομού Πέλλας, στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει στην πόλη της Έδεσσας.

Δημιουργία θέσεων απασχόλησης στα ΓΝ Έδεσσας και ΓΝ Γιαννιτσών.




Σας ενημερώνουμε ότι οι προτάσεις μας, που υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με συμπράττων φορέα το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε/ έλαβαν θετική αξιολόγηση.

Αλκης Νουσηκύρου: Συνέπεια και αποτέλεσμα






Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί  να εκφράσει την αγωνία χιλιάδων συμπολιτών μου για το μέλλον αυτού του τόπου, αλλά και τη δυναμική διάθεση του κόμματος,

(3)