Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

δημοσ αλμωπιασ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ΄Εδεσσας




Την  ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαΐου  2012 και ώρα 19.00  συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη απoφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατάθεση στεφανιών στο μνημείο του "ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ"







Ημέρα μνήμης των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και ημέρα μνήμης του "ΑΓΓΕΛΗ ΓΑΤΣΟΥ" ήρωα και οπλαρχηγού της επανάστασης του 1821 του οποίου μνημείο βρίσκεται  στους Σαρακηνούς.

Σεμινάριο για προπιονητές.


Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Πέλλας προσκαλεί όλους τους συναδέλφους προπονητές να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 26/27-5-2012.

Βρήκαν άκρη στη διπλή ληστεία στη Σκύδρα



Το Ι.Χ. φορτηγό που είχαν κλέψει από τη Βέροια «πρόδωσε» τους δράστες της διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Σκύδρας και τη ληστεία που έκαναν ταυτόχρονα σε κατάστημα έτοιμου φαγητού! Τρεις από τους έξι κακοποιούς συνελήφθησαν και οι άλλοι τρείς είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές.

Αντιδρούν στην ΄Εδεσσα για την μεταφορά του κέντρου εξέτασης υποψηφίων οδηγών στη Κρύα Βρύση



Η ενδεχόμενη μεταφορά του Κέντρου των πρακτικών εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών (Κ.Ε.Ε.Υ.Ο.) στην Κρύα Βρύση είναι αδικαιολόγητη ενέργεια, καθώς πρακτικοί και λειτουργικοί λόγοι συναινούν στην παραμονή του Κέντρου στη σημερινή του θέση.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2012




       Ανακοινώνεται ότι: έχει οριστεί ως Εξεταστικό Κέντρο του Ειδικού μαθήματος της ΑΓΓΛΙΚΗΣ

(3)