Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Σε πιθανές περιπέτειες Αντιδήμαρχοι χωρίς αντιμισθία που πληρώνονται

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ !!!


Ο ΠΑΓΕΤΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

«Όταν αλύπητα, βαριά, ξεσπά η ανάγκη και προστάζει,
ανάξιος είναι όποιος διστάζει» ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
 Γράφει ο

Χρήστος Μακρίδης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ.Δ.ΑΠ. ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»


Δωρεάν μετρήσεις σακχάρου


Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α., υλοποιούν  δράση , η οποία περιλαμβάνει

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ
15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Χθες στη Βαρκελώνη γράφτηκε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θαύματα με τη Μπαρτσελόνα να ανατρέπει το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα και να προκρίνεται στους «8» του Champions League πετυχαίνοντας μια συγκλονιστική νίκη με 6-1 κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμαίν.
Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο

Αιχμηρή απάντηση του ΥΠΕΞ στη νέα πρόκληση της Άγκυρας κατά Παυλόπουλου

Εκεί που η ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες πάει να κοπάσει, ένα νέο επεισόδιο -και πάλι από την τουρκική πλευρά- προστίθεται για να αναζωπυρώσει την ένταση.
Αυτή τη φορά η πρόκληση προέρχεται από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας,

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Φιλώτειας

Οι μαθητές και ο δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Φιλώτειας αισθάνονται την ανάγκη να  ευχαριστήσουν τα φυτώρια Γκλαβάκη  για την δωρεά καλλωπιστικών δέντρων   καθώς και το γεωπόνο  Σ. Χατζηβασιλειάδη  για τη  προσφορά λιπάσματος . Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και πάντα επιτυχίες στις επιχειρήσεις σας .
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!
Ο δάσκαλος
   και οι μαθητές του σχολείου

του Δ.ΣΧ. Φιλώτειας

Έυαθλος Πολυκάστρου - «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» - 58-68 (Παιδικό πρωτάθλημα)

Δεύτερη σερί νίκη για την παιδική ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς νίκησε εκτός έδρας, την ομάδα του Έυαθλου Πολυκάστρου με 58-68. Η ομάδα της Έδεσσας παρά το πολύ κακό ξεκίνημα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 14-1, κατάφερε σταδιακά να παίξει καλύτερη άμυνα και με τους Δουλκερίδη, Σταυρόπουλο και Καϊλίδη, να βρίσκει τρόπο να φτάνει στο αντίπαλο καλάθι. Το τέλος του

Προγραμματισμός προσλήψεων στη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Την Δευτέρα συνεδριάζει το Δ.Σ.
Την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18:00, στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (Πνευματικό Κέντρο -Βόρεια πτέρυγα), θα συνέλθει το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., με τα παρακάτω θέματα της Ημερησίας Διάταξης:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ

Με αφορμή τη μεγάλη απώλεια της πολυαγαπημένης μου μητέρας Θεοδώρας Ιγνατιάδου, χήρας του Γεωργίου Ιγνατιάδη, κατοίκου, εν ζωή, Αρσενίου Σκύδρας,
θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες κι όλους όσοι συμπαραστάθηκαν σ΄εμένα και στην οικογένειά μου για το βαρύ μας πένθος και συνόδεψαν τη μητέρα μου στην τελευταία επίγεια κατοικία της, καθώς επίσης κι εκείνους που για διάφορους λόγους δεν παραβρέθηκαν και  θα τη θυμούνται πάντα με αγάπη.

                                                                                    Κατερίνα Ιγνατιάδου

                                                                                    Δήμαρχος Σκύδρας

Δημόσια Διαβούλευση πλαστικές σακούλες

Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αηδονά:
“Στηρίζουμε τις δράσεις ανακύκλωσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με όλους τους φορείς”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Κατά τη διαδικασία ελέγχων των εγκεκριμένων αιτήσεων του ΚΕΑ, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΗΔΙΚΑ, διαπιστώθηκαν παρατυπίες, για εισοδήματα από αγροτική δραστηριότητα που δεν έχουν δηλωθεί (ειδικότερα επιδοτήσεις) τα οποία εισπράχθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο πριν την υποβολή της αίτησης,  είτε παρατυπίες άλλης φύσεως, όπως άτομα που έχουν δηλωθεί σε δυο διαφορετικές αιτήσεις ή άτομα που ενώ μένουν μαζί, έκαναν αίτηση ως ξεχωριστά νοικοκυριά και όχι ως ένα, όπως σαφώς ορίζεται.
Τέτοιες αιτήσεις έχουν τεθεί σε αναστολή

Γέμισαν λακκούβες οι δρόμοι της Αριδαίας



Εκτός από το κυκλοφοριακό κομφούζιο που προκλήθηκε στην Αριδαία τη Τετάρτη ,

Επιστροφή μισθωμένων δικαιωμάτων με αλλαγή διατύπωσης στον κανονισμό

Την κατάλληλη νομική διατύπωση στο άρθρο 26 του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1307/2013, που θα επιτρέψει την τροποποίηση του άρθρου 17 του κατ' εξουσιοδότηση Κανονισμού της ΕΕ 639/2014 περιμένει η χώρα μας, ώστε να έχουν ελπίδες οι 3.500 και πλέον παραγωγοί που έχασαν μισθωμένα δικαιώματα το 2013 και το 2014, είτε πρόκειται για λήπτες, είτε για μεταβιβάζοντες (εφόσον τα μεταβίβασαν ολοσχερώς).
Επί του θέματος έχει

Προσδοκίες για το τέλος διαπραγμάτευσης αλλά δεν βγήκε ακόμα “λευκός καπνός” από Χίλτον

Η παραμονή των Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Φραντσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM) για δέκατη ημέρα στην Αθήνα και ο νέος γύρος συζητήσεων με το οικονομικό επιτελείο σήμερα Πέμπτη τροφοδοτούν προσδοκίες για θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης. 
Στις 2 το μεσημέρι

(3)