Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Αλμωπός : Συνεχίζει με την ίδια συνταγή



Μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή για τους ανθρώπους του Αλμωπού να κάνουν γενική συνέλευση την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο τελικός  για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην α1 κατηγορία που θα έπαιρνε και το εισιτήριο για την Γ΄ΕΘΝΙΚΉ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ


‘Εγιναν  τα  εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών, με την οποία συμμετέχει στα Ανθεστήρια 2018, με τίτλο:





«Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών».

Γ. Καρασμάνης : Δεν αντέχεται πια ο κ. Αποστόλου !






Ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση :

Γιάννης Σηφάκης: Οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Πέλλας μπορούν να χρηματοδοτηθούν για τις εκδηλώσεις τους από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (μέτρο 19 CLLD – LEADER) που διαχειρίζεται η «Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ»





O Γιάννης Σηφάκης, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία λόγω της πολύχρονης ενασχόλησης του με τον πολιτισμό υπηρετώντας πολιτιστικό σύλλογο της Αλμωπίας και την υπό ίδρυση Ένωση Πολιτιστικών συλλόγων Αλμωπίας, επιθυμεί να ενημερώσει τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων της Πέλλας ότι μπορούν να χρηματοδοτηθούν για τις εκδηλώσεις τους από το πρόγραμμα LEADER.

Tο «Ουράνιο Τόξο» δημοσιεύει την διακήρυξη του Κρουσόβου για την «Μακεδονία του Ίλιντεν»!


Νέα σκοπιανή πρόκληση: Το «Ουράνιο Τόξο» δημοσιεύει την διακήρυξη του Κρουσόβου για την «Μακεδονία του Ίλιντεν»!

Tο «Ουράνιο Τόξο», το πολιτικό κόμμα της επονομαζόμενης «μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα», με έδρα την Φλώρινα με αφορμή την πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία του Ιλιντεν» επιχειρεί να αναγνωριστεί  σλαβομακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα.

Λαϊκορεμπέτικη βραδυά με τον ΑΚΡΙΤΑ Σωσάνδρας


Εξαρτήσεις νεολαίας




Στα πλαίσια της θεματικής εβδομάδας που υλοποιείται στα  σχολεία τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας ενημέρωσαν τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας για τις εξαρτήσεις.

Συνελήφθη 58χρονος στην Πέλλα για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης



Εντοπίσθηκαν στην οικία του ποσότητα κοκαΐνης και αυτοσχέδια μικροδέματα με κοκαΐνη έτοιμα προς διακίνηση συνολικού βάρους 47,5 γραμμαρίων

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


 



Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του έργου ,που αφορά στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας.

Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης.

 Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της" Τόμας ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ / Αμερικανός πρόεδρος.


*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης

(3)