Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Χωρίς προβλήματα οι προετοιμασίες για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου





 Ενημερωτική συνάντηση με τους εκπροσώπους των Δήμων την Τρίτη στην Π.Ε. Πέλλας για τον καλύτερο συντονισμό

Πρόσκληση εμπορικών επαγγελματιών από τον Αλμωπό Aριδαίας


Αγαπητοί Επαγγελματίες Συμπολίτες,

Στην ΄Εδεσσα το Σάββατο ο Π. Καμμένος



Συνέντευξη Τύπου στους Καταρράκτες στην ΄Εδεσσα πρόκειται να δώσει αύριο Σάββατο στις 16.00 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Πάνοςς Καμμένος.

Στον Α όμιλο της Γ΄Εθνικής στο Μπάσκετ ο Φ.Ο.Αριδαίας




Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση των δύο ομίλων Βορρά της Γ’ Εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο πρώτος όμιλος απαρτίζεται από 12 ομάδες ενώ ο δεύτερος από 13.
Αναλυτικά οι όμιλοι:

Προσέχει τις κινήσεις της η Δόξα Εξαπλατάνου




 Σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται αυτό το διάστημα η Δόξα Εξαπλάτανου, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Κινητικότητα στην Αναγέννηση Δωροθέας




Μετά από την ανανέωση συνεργασίας με τον Πέτρο Καραγιαννίδη σε πλάνο μπαίνουν οι ανανεώσεις  με τους ποδοσφαιριστές του χωριού που αγωνίστηκαν την προηγούμενη περίοδο στην ομάδα
Στόχος της διοίκησης να στηριχθεί στα δικά της παιδιά

ΕΣΕΕ: Οι συλλήψεις μικροφειλετών παραπέμπουν σε οικονομική βία





«Κατανοητή η υποχρέωση του κράτους να εισπράξει αυτά που του οφείλονται και δικαιούται, ακατανόητη όμως η μεθοδολογία που επιλέγει.

ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ



ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΠΟΝΤΩΝ
ΣΤΟ 5Ο ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Νέα εποχή για τις Ελληνικές λουτροπόλεις



Την ανάγκη να στελεχωθούν οι Ελληνικές λουτροπόλεις, που λειτουργούν ως δημοτικές επιχειρήσεις, με το κατάλληλο και έμπειρο προσωπικό προκειμένου να λειτουργούν άψογα, επισημαίνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. Τονίζει, μάλιστα, ότι είναι μεγάλη η ευθύνη των οικιών δήμων στο ζήτημα αυτό.

Αιμοδοσία από τονΣύλλογο Υπαλλήλων Π.Ε. Πέλλας




Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Πέλλας διοργανώνει και φέτος αιμοδοσία την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (πρώην Ν.Α.) από ώρα 09:00 το πρωϊ έως και 13:00 το μεσημέρι.

Δολιοφθορά στο Μνημείο Γενοκτονίας στην Άρνισσα Πέλλας





     Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την ιερόσυλη πράξη δολιοφθοράς και προσπάθειας καταστροφής του μνημείου Γενοκτονίας που ανήγειρε το μέλος της Π.Ο.Ε.  Σύλλογος Ποντίων και Μικρασιατών Άρνισσας «Οι Αργοναύται».

Αντικοινωνικές συμπεριφορές πολιτών ,καταγγελει ο Δήμος ΄Εδεσσας






Πλήθος αντικοινωνικών συμπεριφορών παρουσιάζεται στην πόλη της Έδεσσας. Δυστυχώς, κάποιοι συμπολίτες μας, παρά τις παραινέσεις και τα ανακοινώσεις μας, δεν σέβονται όχι μόνο τις δημόσιες υποδομές, αλλά και τους υπόλοιπους πολίτες. Δυστυχώς, η κατάσταση έχει φτάσει σε ανεπίτρεπτα επίπεδα.

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2012, Επιστροφή Βεβαιώσεων Πρόσβασης.





Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι, όσοι απόφοιτοι με την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου δήλωσαν υποψηφιότητα για το 90% των θέσεων (με νέα εξέταση), αλλά τελικά δεν προσήλθαν στις πανελλαδικές σε κανένα μάθημα, θα προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να τους επιστραφεί η Βεβαίωση Πρόσβασης. 

Η επίσκεψη Σαμαρά στους Προμάχους


Τους Προμάχους επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντωνης Σαμαράς
συνοδευόμενος από το κομματικό επιτελείο της ΠΕ Πέλλας.

(3)