Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ


     Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας το Σαββατοκύριακο ως εξής:

Με επιτυχία (απαρτία)η γενική συνέλευση της ένωσης Πέλλας


Με επιτυχία (απαρτία)η γενική συνέλευση της ένωσης Πέλλας

Πραγματοποιηθηκε με επιτυχία στην Έδεσσα την Τετάρτη το απόγευμα η γενική συνέλευση των σωματείων, παρόν έδωσε η πλειοψηφία των σωματείων του νομού κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του ποδόσφαιρου του νομού μας, στην γενική συνέλευση πάρθηκε η απόφαση να τροποποιηθεί το καταστατικό της ένωσης και να εναρμονιστεί με αυτό της ΕΠΟ.

Εγραφαν" στα παλιά τους τα παπούτσια στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου τα αιτήματα των πολιτών .

"Εγραφαν"  στα παλιά τους τα παπούτσια στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου τα αιτήματα των πολιτών . Ούτε στα αιτήματα που υπέβαλλαν οι δημότες .

Ετήσιο ς Αποκριάτικος Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης σας προσκαλεί στον Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό του την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 20:30 το βράδυ στο Κέντρο των "Καταρρακτών" στην Έδεσσα.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ........ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ

Συνεδρίασε χθές   η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας. Μετξύ των θεμάτων ήταν η οικονομική υποχρέωση 57.000 ευρώ σε κάποιον Σ... αγνώστων λοιπών στοιχείων. Επίσης και η υποχρέωση του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου προς επαγγελματία του είδους στον οποίο ωφείλουν γλυκά της τάξης των 9 χιλιάδων ευρώ περίπου για γλυκά των εκδηλώσεων ΛΟΥΝΤΕΜΕΙΑ   για δύο χρονιές.

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΜΕ καθυστέρηση δύο εβδομάδων και μετά την επισήμανση της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ,για την καθυστέρηση, ο Δήμος Αλμωπίας αποφάσισε επιτέλους να δημοσιοποιήσει το ψήφισμα για την ΔΟΥ Αριδαίας και το πιθανό κλείσιμό της.

17ΧΡΟΜΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΡΥΣΑΦΙΚΩΝ


          Από έρευνα – προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, μετά από κλοπή οικίας που έλαβε χώρα την 22-2-2011 σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Πέλλας,

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΝΙΣΣΑΣ

Η αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα με την κατάργηση ή/και συγχώνευση οργανικών μονάδων υπηρεσιών μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να συμβάλλει στη μείωση των κρατικών δαπανών που αποτελεί σημαντικό ζητούμενο

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας

                               

Με την Πρόεδρο κα Βότση Βασιλική και τη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας και Αλμωπίας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Η διοίκηση του Κέντρου επέδωσε ψήφισμα στον κ. Αντιπεριφερειάρχη στο οποίο αναφέρονται οι θέσεις και διεκδικήσεις τους για τη βελτίωση των συνθηκών απασχόλησης των εργατών, των υπαλλήλων και των εμπόρων με βάση τις νέες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο και στην πραγματική οικονομία.

"ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΚΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΑΝΔΑΛΟΥ

Εφυγε από τη ζωή ο επί σειρά πολλών ετών παράγοντας της Δόξας Μανδάλου Γιώργος Σύρκας στα 51 του χρόνια. Απλός εργατικός και παθιασμένος με την ομάδα του χωριού ,αλλά πάντα με φίλαθλο πνεύμα . Είχε συνυπηρετήσει  στον Χορτιάτη  στην στρατιωτική του θητεία με τον  υπεύθυνο του
blog μας Πέτρο Σαμάνδη επί 16 μήνες.
Καλό  του ταξίδι....

Έναρξη υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης μέσω του πόρου ΛΑΕΚ

Ξεκίνησε η διαδικασία για την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης ΛΑΕΚ 0,45% έτους 2011, καθώς και  Επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-25) έτους 2010-2011.

ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ να σπάσουν κάθε ρεκόρ στην Αριδαία. Το πόβλημα που δημιουρήθηκε με σπασμένο σωλήνα ύδρευσης  στις 6 Ιανουαρίου 2011  αποκαταστάθηκε μετά λίγες μέρες .

(3)