Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Εγραφαν" στα παλιά τους τα παπούτσια στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου τα αιτήματα των πολιτών .

"Εγραφαν"  στα παλιά τους τα παπούτσια στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου τα αιτήματα των πολιτών . Ούτε στα αιτήματα που υπέβαλλαν οι δημότες .
Χαρακτηριστίκη είναι η υπόθεση που έφτασε στα χέρια του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρο Κλεισούρη. Συγκεκριμένα:

_____________
Πολίτης κατήγγελλε  στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του πρώην  Δήμου Εξαπλατάνου και του νυν Δήμου Αλμωπίας δεν ενήργησαν μέσα στις νόμιμες προθεσμίες που ο Νόμος προβλέπει για την απάντηση σε σχετικά αιτήματα  που υπέβαλλε,  αναφορικά με την αποκατάσταση προβλήματος για την απομάκρυνση όμβριων υδάτων και λυμάτων που καταλήγουν κοντά στην κατοικία του, με αποτέλεσμα να δημιουργείται εστία μόλυνσης.
Μετά από ενέργειες και σχετική αλληλογραφία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης διαπίστωσε ότι οι μεν υπηρεσίες του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου δεν είχαν προβεί σε καμία ενέργεια μέχρι σήμερα και θα πρέπει να αναζητηθούν σχετικές ευθύνες, οι δε υπηρεσίες του νυν Δήμου Αλμωπίας, από την ημερομηνία που παρέλαβαν την εξώδικο πρόσκληση προέβησαν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος (επιτόπια αυτοψία, αποστολή εγγράφου στην ΔΕΥΑ). Η αρμόδια ΔΕΥΑ  ενημέρωσε  τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ότι θα αποκαταστήσει σύντομα το αίτημα του πολίτη, ενημερώνοντας σχετικά και τον καταγγέλλοντα.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, μετά από την διαμεσολάβηση του, διαπίστωσε ότι θα επιλυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο καταγγέλλων από την ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Οι δε υπηρεσίες του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου στις οποίες απευθύνθηκε ο καταγγέλλων φέρουν ευθύνη για τη μη απάντηση στα αιτήματά του και για την μη αποκατάσταση του προβλήματος, οι δε υπηρεσίες του νυν Δήμου δεν φέρουν καμία ευθύνη.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
                                             
Σταύρος Κλεισούρης 




 Σε άλλη υπόθεση
Πολίτες κατήγγελλαν  στον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου δεν ενήργησαν μέσα στις νόμιμες προθεσμίες που ο Νόμος προβλέπει, για την απάντηση σε σχετικά αιτήματα για τη διαγραφή δημοτικών τελών.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, μετά από διαμεσολάβηση του, διαπίστωσε ότι μέχρι σήμερα δεν είχαν υποβληθεί σχετικά αιτήματα από τους καταγγέλλοντες στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και αφού ενημέρωσε τους καταγγέλλοντες έθεσε τις καταγγελίες στο αρχείο ως αβάσιμες.

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GIA AKOMH MIA FORA AYTH EINAI H ANTIKEIMENIKH DHMOSIOGRAFIA SAS- ALLA EINAI GNVSTH H EMMONH SAS ME THN PRVHN DHMORIKH ARXH KAI OPVS PANTA PAROYSIAZETE TA PRAGMATA MONOPLEYRA. GIATI ARAGE?!!!!!???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti eixes pantelaki moy ,ti eixa panta.Aytes htan oi dimotikes arxes toy Toyfeggopoyloy kai toy Zerzh...... aytes tra einai kai toy Pasoh meta apo deka-dodeka mhnes.Krathsteto san shmeiosh.tha ta ξanapoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)