Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΛΜΩΠΙ Α ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ :Δεν ανησυχούν



ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ στον συνδυασμό  ‘Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ’ εν όψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Νερό ή δηλητήριο πίνουμε;»




Ανακοίνωση

Πολλές οικογένειες έχουν κτυπηθεί από την γνωστή ανίατη ασθένεια του Καρκίνου και έχουμε χάσει μέλη των οικογενειών μας.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών του Ταχυδρομείου της Αριδαίας





Μάλλον ατζαμήδες ήταν οι ληστές του Ταχυδρομείου στην Αριδαία. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από μαρτυρίες ήταν περισσότερο φοβισμένοι από τους υπαλλήλους και τον κόσμο που βρισκότανε στο Τχυδρομείο .

Βετεράνοι Αλμωπού – Βετεράνοι ΠΑΟΚ 3-0






Ιστορική νίκη επί του ΠΑΟΚ πέτυχε το απόγευμα της Δευτέρας 31-3-2014. Ευτυχώς που το παιχνίδι έγινε 31 Μαρτίου και όχι πρωταπριλιά , γιατί δεν θα το πίστευε κανείς.

Στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των αγροτών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης






Στα γραφεία του υποκαταστήματος του ΕΛ.Γ.Α. (Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων) στη Βέροια βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΠΕΔ Κ Μακεδονίας




Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας  συγκαλείται στις 7 Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ: Εκτός ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ



 
Εκτός ψηφοδελτίου αναμένεται να μείνουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εθεωρούντο βέβαιοι .

1ο Βιωματικό Εργαστήριο από το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών



      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28, 29 και 30 Μαρτίου το 1ο Βιωματικό Εργαστήριο, που διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., με θέμα: «Επικοινωνιακές τεχνικές στην εποχή της κρίσης – Ο ρόλος της γυναίκας στο προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον».

Φιλικός αγώνας σήμερα στην Αριδαία για φιλανθρωπικό σκοπό



Ένα ακόμη φιλικό, για φιλανθρωπικό σκοπό, δίνει η ομάδα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αλμωπού Αριδαίας.

Ληστεία στο Ταχυδρομείο Αριδαίας



Ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 08.30 στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Αριδαίας.
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,,

Δήμαρχοι καλύπτουν επίορκους



 
Στα δίχτυα των «ράμπο» της δημόσιας διοίκησης και πιο συγκεκριμένα του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔ) πέφτουν οι επίορκοι υπάλληλοι του δημοσίου, οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια κινούμενοι σε ένα καθεστώς ανομίας και μη ελέγχου από την πολιτική ηγεσία της χώρας στην κυριολεξία αλώνιζαν φτιάχνοντας περιουσίες εκατομμυρίων ευρώ!

Συζήτησαν τα πάντα Κώστας Ζιάκας και Θ. Χαρανίδης




ΣΥΖΗΤΗΣΗ εφ΄ολης της ύλης είχαν σε  καφέ της Αριδαίας ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Χαρανίδης συνοδευόμενος από τον Θ.Τραϊανού με  τον Κώστα Ζιάκα. Ο οποίος εκδήλωσε πρόσφατα  την πρόθεση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος και ο οποίος συνοδευόταν από τον  Ν.Αποστολίδη.

Βιβλιοπροτάσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σκύδρας.




Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει στους αναγνώστες, για τον μήνα Απρίλιο, το διάβασμα των εξής βιβλίων:

(3)