Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας






Η  συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, θα γίνει στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας  και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 29 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα  18.00΄ (6.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Εγγραφές στο ΓΔΑΠ Αλμωπίας



Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και πάντα με γνώμονα τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, λειτουργεί το Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αλμωπίας, στο οποίος πραγματοποιήθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις που το καταστούν ένα πραγματικό στολίδι.


Στις 29 Ιουνίου συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας



Στις 29 Ιουνίου του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30μ.μ. (2:30 μ.μ.), συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του του Ν.3852/2010, στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ «Η φετινή σοδειά κερασιών αδιάθετη λόγω εμπάργκο και οι παραγωγοί μας για ακόμη μια χρονιά σε απόγνωση»!

Την έντονη διαμαρτυρία του για την δεινή οικονομική κατάσταση και απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι κερασοπαραγωγοί του Δήμου ΄Εδεσσας αλλά και άλλων περιοχών του Νομού μας όπως και της υπόλοιπης χώρας, εκφράζει ο Γιώργος Καρασμάνης καταθέτοντας στη Βουλή αναφορά με το υπόμνημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άγρας (επισυνάπτεται στη συνέχεια).

Πενταμελές βάση καταστατικού το 1ο Συμβούλιο FC Γιαννιτσά σε λίγο 11 μελές


 


Το πρώτο  Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσυσταθείσας ομάδας, Α.Σ. (FC) Γιαννιτσά, είναι γεγονός και αποτελείται από 5 μέλη.

(3)