Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Συμμάζεμα ή λεηλασία στο Δασάκι Αριδαίας;

 

 

 


 

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την άποψή μου για τα έργα καθαρισμού που γίνονται στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαίας.

Τα αποτελέσματα στην ΕΠΣ Πέλλας

 


Στους αγώνες τ6ης ΕΠΣ Πέλλας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

Αποτελέσματα ΣΟΥΠΕΡ ΛΗΓΚ 2

 

Για την32η αγωνιστική σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

Πως γιόρταζαν τον Λάζαρο στο Άνω Λουτράκι


 

Με την δική τους ιδιαιτερότητα και ευλάβεια γιόρταζαν τον Λάζαρο στο Άνω Λουτράκι .

 Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της Τραγουδίστριας Μαρίας Ντίμκοβα  ( φώτο άνω αριστερά) που γεννήθηκε  στο Λουτράκι  και ζει στο ΣΤΙΠ της Β. Μακεδονίας η παράδοση έχει ως εξής:

Νεκρή από πυροβολισμό πρόσφυγας στον Έβρο

Μια νεαρή γυναίκα αφρικανικής καταγωγής βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό στην παρέβρια περιοχή Σουφλίου, στην προσπάθειά της μαζί με άλλους 11 πρόσφυγες να περάσει στην Ελλάδα. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ.

Αιχμάλωτος των Ρώσων και δεύτερος Βρετανός κομάντο που πολεμούσε στη Μαριούπολη

Αιχμάλωτος των Ρώσων και δεύτερος Βρετανός κομάντο που πολεμούσε στη Μαριούπολη (βίντεο)
Ο 48χρονος Σον Πίνερ εμφανίστηκε στην τηλεόραση, είπε το όνομα και την υπηκοότητά του και ότι συνελήφθη στη Μαριούπολη - Θα αντιμετωπίσει περαιτέρω ανάκριση από τη Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή.

Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ - Από πότε θα ισχύσει

 

 H εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στους κλάδους των τραπεζών και των σούπερ μάρκετ με περισσότερους από 250 εργαζόμενους ξεκινά από την 1η Ιουλίου 2022.

Τη Μεγάλη Δευτέρα η 10ετής έψηση Άγιου Μύρου στο Φανάρι: Τα 57 συστατικά που περιέχει και η μυστική συνταγή

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή τη τελετουργική διαδικασία της έψησης (παρασκευής) του Αγίου Μύρου, που πραγματοποιείται μια φορά στα 10 χρόνια και αρχίζει τη Μεγάλη Δευτέρα στο Φανάρι, στο Κουβούκλιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Συνολικά 57 δυσεύρετα και πολύτιμα αρωματικά υλικά ,τα οποία προέρχονται από τα πέρατα της γης και συμβολίζουν την ποικιλία των χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του Αγίου Μύρου, αυτού του καθαγιασμένου αρωματικού ελαίου το οποίο στην Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία χρησιμοποιείται κατά την τελετή του Μυστηρίου του Χρίσματος των βαπτιζομένων. ΑΠΕ- ΜΠΕ, STR

Η τελετουργική διαδικασία της έψησης (παρασκευής) του Αγίου Μύρου, που πραγματοποιείται μια φορά στα 10 χρόνια, αρχίζει τη Μεγάλη Δευτέρα στο Φανάρι, στο Κουβούκλιο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Αφρικανική σκόνη, τοπικές βροχές...



...και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας...

Βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στα νότια. Άνεμοι με εντάσεις έως 7-8 μποφόρ στα πελάγη. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά...

"Σε όλα τα θέματα, είναι υγιές, πότε-πότε, να κρεμάς ένα ερωτηματικό στα πράγματα που θεωρείς από καιρό δεδομένα" Μπέρτραντ Ράσελ




*Γράφει ο Χρήστος Κ. Μακρίδης 

Μια σκιώδης απειλή πλανάται πάνω από την ιδιότυπη κοινότητα του διαδικτύου, ένας φόβος διαπερνά το μυαλό των ανθρώπων που δίνουν μαθήματα αξιοπρεπούς "επιβίωσης"

Σε ποια προϊόντα εξετάζει η κυβέρνηση τη μείωση του ΦΠΑ στο 6%

Σε ποια προϊόντα εξετάζει η κυβέρνηση τη μείωση του ΦΠΑ στο 6%
 
 
Η ακρίβεια σαρώνει τα νοικοκυριά και η κυβέρνηση εξετάσει τη μείωση του ΦΠΑ στο 6% σε βασικά διατροφικά είδη.

Πρώτη είδηση!!! Η αρχαιολογική συλλογή... Μητσοτάκη

Πρώτο τρέντ στο Twitter η #αρχαιολογική_συλλογή... Μητσοτάκη
 

Σάλο και πολλά ειρωνικά σχόλια έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η "συλλογή αρχαιοτήτων Κωνσταντίνου, Μαρίκας και Κυριάκου Μητσοτάκη" που εκτίθεται στο νέο Μουσείο Χανίων το οποίο εγκαινίασε ο πρωθυπουργός.

Με ισχυρή πλειοψηφία πέρασε η πρόταση Τσίπρα

 

 

Μια σημαντική ψηφοφορία έλαβε χώρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το Σάββατο, καθώς οι χιλιάδες σύνεδροι κλήθηκαν να αποφασίσουν για τον τρόπο εκλογής προέδρου και κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

(3)