Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Καλομελέτα και ...έρχεται










 ΟΛΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ (ΚΑΤΑ)ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

Κλήθηκε να δηλώσει συμμετοχή στη Δ΄Εθνική ο Ν. Μυλότοπος



Μπορεί να μην κατάφερε να ανεβεί στη Δ΄Εθνική μέσα από τα μπαράζ ο Ν. Μυλότοπος , ενημερώθηκε από την διοργανώτρια αρχή να δηλώσει συμμετοχή στη Δ΄Εθνική , μέχρι 20 Ιουνίου. .

ΟΠΕΝ SENIORS (ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ )2012 ΕΔΕΣΣΑ




      Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτών ηλικιών προκηρύσσει η Ομοσπονδία προπονητών  αντιπτέρισης  στην Έδεσσα στις 30/6/2012 ημέρα Σάββατο  από το πρωί τις 10 .

Σύσκεψη εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Αλμωπίας.



   Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας στην Αριδαία , σύσκεψη εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Αλμωπίας.

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο





Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για ένα χρόνο με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο.

Ποιά κόμματα ζητούν την ψήφο μας την Κυριακή


 


Συνολικά 19 κόμματα  ή εκλογικοί συνδυασμοί  και 58 ανεξάρτητοι- μεμονωμένοι υποψήφιοι συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 17ης Ιουνίου. Ο αριθμός των υποψηφίων ανέρχεται σε 4.873 άτομα. Στις εκλογές του Μαϊου,  συμμετείχαν 31 συνδυασμοί, 52 ανεξάρτητοι υποψήφιοι και 6.500 υποψήφιοι.

Σκοτεινές διαδικασίες


  
Τουλάχιστον φασιστική χαρακτηρίζουν την διαδικασία πρόσληψης υπεύθυνου δασοτεχνικού  για το κοινοτικό δάσος Προμάχων , κάτοικοι της Αλμωπίας.

Εκδηλώσεις στην Γαβαλιώτισσα


Ε Θεατρική παράσταση η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!...» , σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με πρωταγωνιστές τους Παύλο Χαϊκάλη, Ρένια Λουϊζίδου, Δημήτρη Μαυρόπουλο,

Λειτουργία Κολυμβητηρίου Έδεσσας για τη θερινή περίοδο



Όπως είναι γνωστό το μεγάλο κόστος λειτουργίας σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Έδεσσας καθιστούν δυσχερή τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου Έδεσσας για όλη τη διάρκεια του έτους.

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ «Ορίζοντες» στην Καβάλα



Εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ και το Δήμαρχο της Καβάλας πραγματοποίησε το ΚΔΑΠ «Ορίζοντες» της πόλης μας.

Επιστολή Δημάρχου Έδεσσας για επίδομα παραμεθορίων



Με επιστολή του προς τον υπηρεσιακό Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου επισημαίνει ότι δεν μπορεί ένας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ Χειρότερη κυβέρνηση η ακυβερνησία



Η ακυβερνησία είναι η χειρότερη κυβέρνηση. Αυτό υποστηρίζει μεταξύ ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παρούτογλου σε συνέντευξή του στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Πιστεύει ότι οι νέοι έχουν ρόλο να παίξουν και πρέπει να βγουν δυναμικά μπροστά. Η Πέλλα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία πρέπει να τα αξιοποιήσει  Η συνέντευξή του έχει ως εξής

Συναυλία του Αλμωπού με τον Στέλιο Ρόκκο

Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές, ο Στέλιος Ρόκκος, θα βρίσκεται για μία και μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012.

Επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της 17ης Ιουνίου



Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριου Οικονόμου, επιστρέφονται από σήμερα (15.06.2012) οι άδειες οδήγησης καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ TENNIS 2012








    Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γιορτή του tennis 2012, που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.

Ξεκάθαρες οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ


ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

(3)