Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Καλομελετα και ερχεται . Οι ψίθυροι των γηπέδων



ΑΞΙΑ
Την κούπα στο παιδικό πρωτάθλημα σήκωσε ο Αλμωπός δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο από τον Γιάννη Κανωτίδη όσο και από τους συνεργάτες του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της πολύ μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Δύσκολα χρόνια




Ε, ρε σειρά ,

Κυνηγώντας το ταλασόμ στο Λυκόστομο



Και που λες Αντώνη
 βγαίνει
 ένας φίδαρος
 τόσος…

Κάθετη πτώση




Και σου το λέγαμε

Ορισμός διαιτητών



Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέει-οφ της α1 στην ΕΠΣ Πέλλας ως εξής:

Φοβούνται επέλαση ακρίδων



 


Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας ανακοινώνεται ότι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από την παρουσία και εξάπλωση της ακρίδας,

Συγχαρητήρια δημάρχου Αλμωπίας σε μαθητές του Γυμνασίου Προμάχων



Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου των Προμάχων για τη διάκρισή τους στο 5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Κυνηγών Αλμωπίας





Η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλμωπίας συγχαίρει θερμά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας και ιδιαίτερα το νέο Πρόεδρο Στεφανίδη Ιωάννη,

Παρεμβάσεις στο Βαρόσι





Παρεμβάσεις για την ανάδειξη της παραδοσιακής συνοικίας του Βαροσίου πραγματοποιεί ο Δήμος Έδεσσας,

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 8-0



Ύστερα από μία πολύ καλή εμφάνιση καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα η μικτή προπάιδων της ΕΠΣ Πέλλας κέρδισε άνετα την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς με σκορ 8-0.

Τους …προπονεί ο Γκλαβάκης



 
Οι πληροφορίες που έφεραν τον πρώην ευρωβουλευτή Γιάννη Γκλαβάκη να κινείται για τις δημοτικές εκλογές , έβγαλε πολλούς τη Πέμπτη  στη πιάτσα .

(3)