Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Καλομελετα και ερχεται . Οι ψίθυροι των γηπέδων



ΑΞΙΑ
Την κούπα στο παιδικό πρωτάθλημα σήκωσε ο Αλμωπός δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο από τον Γιάννη Κανωτίδη όσο και από τους συνεργάτες του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της πολύ μεγάλης αυτής επιτυχίας.




ΦΑΒΟΡΙ
Βγήκε και ο τρίτος αντίπαλος του Αλμωπού ενόψει των αγώνων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είναι ο Π.Ο. Μουδανιών που κατέκτησε το πρωτάθλημα με εννέα βαθμούς διαφορά στην Χαλκιδική. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που νομίζουμε ότι μαζί με την ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου είναι τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη θέση.

ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ
Παρότι δεν τα κατάφερε στην Πέλλα ο Αλμωπός παραμένει το απόλυτο φαβορί για να κόψει πρώτος το νήμα απλά η αγωνία των φίλων του θα κρατήσει λίγες μέρες ακόμα. Πάντως έτσι όπως πήγε το παιχνίδι στην Πέλλα η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου μάλλον αυτοκτόνησε αφού παρότι ήταν μέτρια μπορούσε να πάρει τη νίκη.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος παράγοντας ομάδας Α1 που είχε άριστη σχέση με διαιτητή εκτός Αλμωπίας έχει ψυχρανθεί και δεν ανταλλάσει ούτε ματιά εδώ και ένα δεκαπενθήμερο;

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ
Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που άφησε κατά τη συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα του Αλμωπού στο ματς της Πέλλας ο νεαρός Λάζαρος Ελευθεριάδης που ως γνωστόν τον Γενάρη είχε μεταπηδήσει από τον Αλμωπό Β’. Το ταλέντο υπάρχει στον πιτσιρικά και στο χέρι του είναι ν’ ανέβει ψηλότερα.

ΚΟΥΙΖ
Είναι δυνατόν να υπάρχουν κόντρες και μάλιστα δημοσίως μεταξύ μελών του Δ.Σ σε ομάδα Α1 χωρίς ιδιαίτερο λόγο;

ΚΟΥΙΖ
Ποιος πρόεδρος ομάδας Α1 ενδιαφερόταν έντονα για τα αποτελέσματα της Κυριακής στα πλέι – οφ;

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε αν ο Εδεσσαϊκός έχει βάλει στο μάτι κάποιους παίκτες από ομάδες της Αλμωπίας;

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Μεγάλη ήταν και φέτος η προσφορά του γνωστού γκολκίπερ Πέτρου Νούση στην Αναγέννηση Δωροθέας καθώς όποτε χρειάστηκε ο «Γκρομπελάρ» φώναξε παρών και τα κατάφερε μια χαρά. Μπορεί τα χρόνια να περνούν όμως ο έμπειρος γκολκίπερ συνεχίζει απτόητος.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Φίφτι – φίφτι είναι οι πιθανότητες για την παραμονή στον Άρη Λουτρακίου του έμπειρου στράικερ Μάριου Παντελίδη καθώς έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ακόμα είναι νωρίς πάντως για το τελικό οκ.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Την επιθυμία της διοίκησης για παραμονή του έμπειρου υψηλόσωμου αμυντικού Δημήτρη Μάτση εκφράζουν στον Άρη Λουτρακίου καθώς η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για την αμυντική γραμμή των κίτρινων που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν.

ΞΕΧΩΡΙΣΕ
Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που  αντιμετώπισε την σεζόν που πέρασε, ο νεαρός κεντρικός μέσος Κοσμάς Κοκτσίδης ήταν και φέτος από τους κορυφαίους της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου και βέβαια βοήθησε πολύ για να γίνει αυτή η πολύ καλή πορεία που έκαναν οι «Λύκοι» που έδειξαν σε πολλά ματς ότι ίσως μπορούσαν το κάτι παραπάνω.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Ηρακλή Γαρεφίου ο γκολκίπερ Ανδρέας Παρασκευάς υπερασπίστηκε με μεγάλη επιτυχία την εστία του στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν από τους συντελεστές της πολύ καλής πορείας ειδικά στον δεύτερο γύρο.

ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ
Ετοιμότητα έδειξαν στον Αλμωπό όταν αποβλήθηκε ο Ντούρο στο ματς με τον Προφ. Ηλία καθώς αμέσως κατέβηκε από την κερκίδα ο Κώστας Ιωαννίδης που βέβαια ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα και έκατσε στον πάγκο μέχρι να λήξη το παιχνίδι.

ΚΟΥΙΖ
Η παρουσία των διοικούντων του Εδεσσαϊκού στο ματς Αλμωπός – Προφ. Ηλίας μήπως δείχνει κάτι ενόψει της νέας σεζόν;

ΚΟΥΙΖ
Μήπως γνωρίζετε ποια ομάδα της Αλμωπίας έχει βάλει στο μάτι τον δυναμικό αμυντικό της Αναγέννησης Δωροθέας Χρήστο Μυλωνά;

ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Ήδη άρχισε να κινείται η Αναγέννηση Δωροθέας στον μεταγραφικό τομέα καθώς ο τεχνικός Γιάννης Σλατίντσης με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Κώστα Ηλιάδη έχει εντοπίσει κάποιους στόχους που θα ενισχύσουν την ομάδα του κυρίως στην μεσαία γραμμή όπου υπήρχε φέτος μεγάλο πρόβλημα.

ΚΟΥΙΖ
Ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι που παραιτήθηκαν τελικά οι Τζίμης Βασιλειάδης και Τάσος Λαμπρίδης από τη Δόξα Εξαπλατάνου;

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ
Στην επιστροφή κάποιων δικών του παιδιών που όμως αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες στοχεύει ο ΠΑΣ Ξιφιανής που όμως όλα δείχνουν θα περιοριστεί σε χαμηλά οικονομικά επίπεδα από τη στιγμή που δεν βγήκε κάτι θετικό αυτά τα χρόνια. Ούτως ή άλλως όλες οι ομάδες σιγά – σιγά εκεί θα οδηγηθούν όλες οι ομάδες λόγω της οικονομικής κρίσης.

ΚΟΥΙΖ
Γνώριζαν ή όχι στην Επιτροπή ορισμού διαιτητών ότι ο τέταρτος διαιτητής του Αλμωπός – Προφ. Ηλίας Σπύρος Ατζαμιδάκης έχει αγωνιστεί στον Άρη Προφ. Ηλία;

ΑΠΤΟΗΤΟΙ
Δεν δείχνει να έχει πτοήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Μακεδονικού Ίδας ο υποβιβασμός στην Α’ Κατηγορία μετά τη μεγάλη πραγματικά εμπειρία που έζησαν στην Α1. Όλοι θέλουν να είναι δυνατός ο Μακεδονικός και λογικά θα είναι καθώς δεν αναμένονται δραματικές αλλαγές στο ρόστερ.

ΚΑΘΑΡΟΙ
Μπορεί να παραιτήθηκαν από τη διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου οι Τζίμης Βασιλειάδης και Τάσος Λαμπρίδης αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παραιτούνται και από τις υποχρεώσεις εξόφλησης σε όσους έχουν ακόμη να λαμβάνουν κάποια χρήματα. Αυτό είναι άλλωστε και το λογικό για να μην υπάρχουν υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως για τους επόμενους που θα αναλάβουν.

ΚΟΥΙΖ
Είναι σωστό άραγε να ορίζονται γιατροί σε κάποιους αγώνες της Α1 στα πλέι – οφ και σε άλλους όχι;

ΠΡΕΣΙΝΓΚ
Μισές – μισές είναι οι πιθανότητες της παραμονής του «Μίτιτς» στην Αναγέννηση Δωροθέας καθώς υπάρχει έντονο πρεσάρισμα από τον ΠΑΣ Ξιφιανής που θέλει όλα τα δικά του παιδιά στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος παράγοντας με μεγάλη θητεία σε ομάδα της βορειοδυτικής Αλμωπίας κινδυνεύει με …τακούνι από την γυναίκα του αν επαναδραστηριοποιηθεί;

ΚΟΥΙΖ
Θα συνεχιστεί ή όχι η συνεργασία του Μακεδονικού Ίδας με τον Πέτρο Παπαπέτρου για τη θέση του προπονητή;

ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
Αν και πολλοί φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό του Όλυμπου Αψάλου οι παράγοντες της ομάδας πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κάποια αναδιάρθρωση και να μην πέσουν στην Α’ Κατηγορία. Για να το πιστεύουν τόσο ίσως κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

ΔΥΝΑΜΙΚΑ
Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα ενόψει της νέας σεζόν δείχνει ο Εδεσσαϊκός που έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με κάποιους παίκτες ενώ ως γνωστόν έχει κλείσει τον Βέλα Τζούνιορ και έπεται συνέχεια. Ο χρόνος θα δείξει αν οι επιλογές που θα γίνουν θα κάνουν τη διαφορά.

ΑΝΕΤΑ
Συνεχίζει τον φρενήρη ρυθμό του Αλμωπός στα πλέι – οφ και δύσκολα μπορεί να χάσει την πρώτη θέση την οποία παίρνει δίκαια και καθαρά. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου είναι ένα κλικ πάνω από τους υπόλοιπους αντιπάλους και έχει πλέον το νου της στα παιχνίδια με τις ομάδες από τους άλλους Νομούς όπου θα κριθεί η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ
Από παντού υπήρχαν κατάσκοποι στο ματς Αλμωπού – Άρη Προφ. Ηλία καθώς ενόψει των αγώνων μπαράζ όλοι θέλουν να ξέρουν κάποια πράγματα για τους αντιπάλους τους. Τόσο από το Νεόκαστρο όσο και από τα Μουδανιά και το Βαφειοχώρι υπήρχαν παράγοντες για να δουν από κοντά τον Αλμωπό.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος προπονητής ομάδας Α1 συνηθίζει να έχει τηλεφωνικές συνομιλίες με κάποιους από την κερκίδα που έχουν σχέση με την ομάδα του;

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Επέστρεψε από τη Γερμανία ο Χρήστος Τσαουσίδης που ως γνωστόν είχε βρεθεί εκεί για να δοκιμαστεί από κάποιες ομάδες. Ο νεαρός στράικερ που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ του Αλμωπού μάλλον θα μεταβεί αργότερα πάλι για τις τελευταίες συζητήσεις για ν’ αποφασίσει τι θα γίνει.

ΣΠΕΣΙΑΛ
Σε ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς κοντά στον Αλμωπό αφιέρωσε το δεύτερο γκολ που πέτυχε εναντίον του Προφ. Ηλία ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος παίκτης είναι ο ηγέτης της ομάδας και όλοι περιμένουν να πάρουν αυτό που τους αξίζει για λογαριασμό της ιστορικής ομάδας.

ΚΟΥΙΖ
Ποιος ήταν ο λόγος που οι περισσότεροι παίκτες του Αλμωπού ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τον προπονητή Μπάμπη Κρητίδη του Άρη Προφ. Ηλία;

ΚΟΥΙΖ
Πως σας φάνηκε η αποβολή του «Ντούρο» από τον διαιτητή Λευτέρη Τομίδη στο ματς με τον Προφ. Ηλία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)