Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα με την Κατερίνα Στανίση.


Χριστούγεννα με την Κατερίνα Στανίση. 


Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου ο Α.Σ. Απόλλων Καλυβίων σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του.

Μαζί μας η Κατερίνα Στανίση και όλο της το επιτελείο, για μία αξέχαστη βραδιά Χριστουγέννων μέχρι πρωίας 

στο PellaPalace, 6 χιλ Π.Ε.Ο. Σκύδρας - Γιαννιτσών, Δάφνη - Σκύδρας .Τηλ. 6942 485930

 

ΠΕΝΤΕ ΧΡYΣΑ, ΤΡΙΑ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑΟ Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ»ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ Β’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ TAEKWONDO

Στο Β’ Πανελλήνιο Κύπελο TAEKWONDO που πραγματοποιήθηκε στις 10, 11 και 12  Δεκεμβρίου 2010 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ο Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση με συνολικό αριθμό 12 μεταλλίων από τα οποία τα 5 ΧΡΥΣΑ, τα 3 ΑΡΓΥΡΑ και τα 4 ΧΑΛΚΙΝΑ.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΗΣ ΔΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

Στο πρόσωπο του Λεωνίδα Μπίλη, βρήκαν τον προπονητή στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον πρόεδρο ΑΠ. Καραογλανίδη να καλωσορίζει το νέο πλέον προπονητή της ομάδας λέγοντας ότι στο πρόσωπο του Λεωνίδα Μπίλη βρήκε την καλύτερη λύση για να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο των επιτυχιών.

Άναψε την Παρασκευή το βράδυ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Γιαννιτσά


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο δήμος Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Π.Α.Γ. διοργάνωσε τη γιορτινή εκδήλωση «Προμήνυμα Χριστουγέννων»  στη διάρκεια της οποίας άναψε το μεγάλο φυσικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης που βρίσκεται στην πλατεία Γκόνου Γιώτα.

Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΓΡ. ΣΤΑΜΚΟΥ

Την Κυριακή  19 Δεκεμβρίου 2010 στις 12.30 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γιαννιτσών  θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής  του νέου Δήμου Πέλλας.

ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ είναι η Τρίτη ,με τα βουνά τριγύρω χιονισμένα . Το κρύο έιναι έντονα αισθητό,ενας  βαθμός στην Αριδαία. Προβλήματα δεν υπάρχουν στην κυκλοφορία, χρειάζεται όμως προσοχή. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν μπόρεσε να παέι στον Αρχάγγελο.

(3)