Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΗΣ ΔΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

Στο πρόσωπο του Λεωνίδα Μπίλη, βρήκαν τον προπονητή στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον πρόεδρο ΑΠ. Καραογλανίδη να καλωσορίζει το νέο πλέον προπονητή της ομάδας λέγοντας ότι στο πρόσωπο του Λεωνίδα Μπίλη βρήκε την καλύτερη λύση για να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο των επιτυχιών.
Πριν δώσει τον λόγο για τα πρώτα λόγια στον νέο προπονητή, ο κ. Καραογλανίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη Γκουτσίδη...

...και τη δουλειά την οποία άφησε πίσω του στην ομάδα της Αναγέννησης και ευχήθηκε τα καλύτερα στον κ. Μπίλη και ότι θα είναι κοντά του, σε ότι χρειαστεί για το έργο του.

Από τη μεριά του ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Λεωνίδας Μπίλης δήλωσε τα εξής: "Είναι μεγάλη τιμή που μπαίνω στην οικογένεια της Αναγέννησης, είναι ένα σωματείο που γνωρίζω από έξω και ανακατωτά, ζω εδώ και ένα χρόνο στην πόλη των Γιαννιτσών, αλλά και τα τελευταία δώδεκα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά, γνωρίζω πολλά για την ομάδα καθώς έχω περάσει και από άλλες δύο ομάδες του νομού Πέλλας.

Είναι ορισμένες ομάδες που οι στόχοι τους είναι προκαθορισμένοι από την ιστορία τους, για κάθε ομάδα η ιστορία της, καθορίζει και την ιστορία της γενικότερα. Μου θυμίζει έντονα τον πάγκο του Πιερικού. Η Αναγέννηση είναι ομάδα με πλούσια ιστορία και υψηλές απαιτήσεις.

Γνωρίζω το ρόστερ της φετινής Αναγέννησης, έχω δει την ομάδα σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, η δουλειά πλέον του επαγγελματία προπονητή δεν είναι μόνο να γνωρίζει τους παίκτες αλλά και την αγωνιστική τους κατάσταση.

Έχουμε δύο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, θα δούμε που χρειαζόμαστε βοήθεια και ανάλογα θα πράξουμε στην μεταγραφική περίοδο.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών οι οποία είχε εικόνα από το έργο μου και για αυτό πιστεύω με επέλεξε.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της ομάδας, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι, που παρόλο την πίκρα των τελευταίων αποτελεσμάτων είχε την διάθεση να στηρίξει την ομάδα αλλά και τους προπονητές και τους παίκτες, για μένα αυτό είναι σημαντικό. Όταν βλέπεις τέτοια αντίδραση από αρνητικά αποτελέσματα, σκεφτείτε την αντίδραση του κόσμου, όταν τα αποτελέσματα είναι θετικά, αυτό μου έκανε εντύπωση και θέλω να το επισημάνω.

Η Αναγέννηση έχει μία νέα διοίκηση με όρεξη, έχει διάθεση να επενδύσει και τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα, αυτούς που έχουν διάθεση να επενδύσουν τους καίμε. Αυτό δεν θα γίνει με εμένα και με τους συνεργάτες μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)