Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΕΝΤΕ ΧΡYΣΑ, ΤΡΙΑ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑΟ Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ»ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ Β’ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ TAEKWONDO

Στο Β’ Πανελλήνιο Κύπελο TAEKWONDO που πραγματοποιήθηκε στις 10, 11 και 12  Δεκεμβρίου 2010 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ο Α.Σ. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση με συνολικό αριθμό 12 μεταλλίων από τα οποία τα 5 ΧΡΥΣΑ, τα 3 ΑΡΓΥΡΑ και τα 4 ΧΑΛΚΙΝΑ.



Τα χρυσά μετάλλια είναι:
1.      ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΕΛΛΗ
2.      ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3.      ΠΛΑΛΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ
4.      ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΑΡΙΑΝΑ
με προπονητή τον Γιάννη Γαβριηλίδη και
5.      ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ με προπονητή τον Δημήτρη Μακρυγιάννη.
Τα αργυρά Μετάλλια είναι:
1.      ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
2.      ΤΟΨΙΝΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
3.      ΚΑΤΣΙΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ
με προπονητή τον Γιάννη Γαβριηλίδη
Και τα χάλκινα είναι:
1.      ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
2.      ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΕΥΗ
3.      ΝΤΟΛΕΣΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
με προπονητή τον Γιάννη Γαβριηλίδη και
4.      ΔΗΜΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ με προπονητή τον Δημήτρη Μακρυγιάννη.
Οι προπονητές Γιάννης Γαβριηλίδης και Δημήτρης Μακρυγιάννης φανερά ευχαριστημένοι για την απόδοση των αθλητών τους δήλωσαν πως αυτοί οι αγώνες ήταν ένα δυνατό τεστ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί 17, 18 και 19 Δεκεμβρίου 2010 στην Αθήνα.
Η Προπονήτρια-Αθλήτρια Έλλη Μυστακίδου που μετά από 2 χρόνια αποφάσισε να συνεχίσει την αθλητική της καριέρα κατέλαβε την 1η θέση, αλλά χωρίς αγώνα, μια και η αντίπαλός της δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Η Έλλη μας δήλωσε:
«Δε κατεβηκα στους αγώνες αυτούς για να πάρω ένα ακόμη μετάλλιο, περισσότερο ήθελα να δω σε τί κατάσταση βρίσκομαι αγωνιστικά. Η αντίπαλός μου δεν ήρθε να αγωνιστεί και έτσι θα περιμένω την επόμενη φορά, αφού έχω ξεκινήσει προετοιμασία και πιστεύω ότι για ένα-δύο χρόνια ακόμα μπορώ να προσφέρω στα Γιαννιτσά, στο Σύλλογό μου και στην Ελλάδα διακρίσεις ανάλογες με αυτές του παρελθόντος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)