Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ

ΟΧΙ Λάζαρε ,
δεν ξέρω
ποιος διαιτητης
μας έπαιζε
 τη δεύτερη Κυριακή....

:KATA ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ'

ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ
 ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΡΕΠΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ-»ΒΟΜΒΑ» ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣτΕ
Στο καλάθι των αχρήστων η νομοθεσία για άδειες

ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ από το 1989 το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ μετέδωσε για μια ακόμα φορά γρήγορα και απολύτως έγκυρα τα αποτελέσματα από  όλα τα εκλογικα τμήματα του Δήμου Αλμωπίας , ενημερώνοντας ταυτοχρονα για την εξέλιξη στους υπόλοιπους Δήμους του Ν Πέλλας.Από νωρίς δε εκτίμησε το εκλογικο αποτέλεσμα.

Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ


Εδώ
 που είμαι Κώστα μου , θα έρθετε το βράδυ.....

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Εισοδίων της Θεοτόκου Πολυκάρπης κατά το εξής πρόγραμμα:

Ποιοι συγκροτούν το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας από την 1-1-2011

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και τα ποσοστά που έλαβαν οι Συνδυασμοί που διεκδίκησαν την ψήφο του λαού του νέου δήμου Πέλλας  τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ειναι 41 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑΞΙ



     Από τις αρχές Οκτωβρίου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από διευθυντές σχολικών μονάδων που αφορούσαν στην μετακίνηση μαθητών/τριών από και προς τις σχολικές μονάδες.

Συμμετοχή στην PHILOXENIA 2010

H PHILOXENIA 2010, φέτος θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 21 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί την κορυφαία συνάντηση, Στη συνάντηση αυτή θα δώσει το παρόν για μια ακόμη φορά και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας με το δικό της περίπτερο, στο οποίο θα φιλοξενήσει και την ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΕ ΠΕΛΛΑΣ

            Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης - εκπαίδευσης των μηχανικών το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τ.Κ.Μ. σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Ν. Πέλλας  διοργανώνει  σεμινάριο μικρής διάρκειας με θέμα Η πραγματοποίηση του πενθήμερου αυτού σεμιναρίου που γίνεται λόγω της επικαιρότητας του θέματος με την οργανωτική ευθύνη του Τμήματος Επαγγελματικών Θεμάτων θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 3/12 έως και Πέμπτη 9/12 στην Σκύδρα στο πνευματικό κέντρο,

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ



Οεκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010, έκανε την παρακάτω δήλω πρώην υπουργός και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Πασχαλίδης με το ¨Μέτωπο Ανάπτυξης¨ του Μάρκου Μπόλαρη, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των περιφερειακών ση:

ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

 







ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ και μη εκλεγέντες είπαν να διασκεδάσουν τη νίκη των εκλογών.

(3)