Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ

 







ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ και μη εκλεγέντες είπαν να διασκεδάσουν τη νίκη των εκλογών.







 Υποψήφιοι απο΄το δυτικό κυρίως τόξο έβαλαν την ορχήστρα του Πέτρου Τσιπάρη και τα σχετικά και γλέντησαν το βράδυ της  Δευτέρας στο Λουτράκι . Σιγά-σιγά η παρέα μεγάλωσε ,με την παρουσία και αλλων εκλεγμένων και του νέου Δημάρχου Δημήτρη Πασόη,

7 σχόλια:

  1. Akoma dn arxisane k vgalan ta organa...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ!!!ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ,ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ'ΟΛΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. otan kerdizeis dikaia ton agwna sou,glentas 5:01!!!otan kaneis m.....es thn oura katw apo ta skelia k apolueis kosmo,pou den sou ftaiei se tipota!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια στον κ.πασοη και στους λουτρακιοτες,, συλληπητηρια σε ολοι την αλμωπια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ . ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ..... ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ , ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ή ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΖΕΡΖΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπάρχουν και άλλα χωριά για διασκέδαση.Εκλεγέντες να προσ'εχετε την συμπεριφορά σας.Ακόμη δεν πιάσατε δουλειά και..........Τα γλέντια αφήστε τα τώρα .Γλέντι να κάνετε τον φωτογραφιάκια πρώην δήμαρχο Ζιερζη με άπλυτα που περιμένει ο κόσμος της Αλμωπίας να τα δει στην φόρα και αφορούν απο ότι ακούγεται για τα λουτρά και την ΔΕΥΑ με το χρυσό φούξ?(λόγω χρώματος -κίτρινο?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)