Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Συνέντευξη Τύπου για το ΠΟΖΑΡ- ΦΕΣΤΙΒΑΛ




ΤΗΝ βοήθεια των τοπικών μέσων ενημέρωσης για την καλύτερη προβολή  των εκδηλώσεων  ΠΟΖΑΡ- ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ζήτησε η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου -Τσιαντάκη , μεταξύ άλλων στην συνέντευξη τύπου  που δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού



Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν στην ηπειρωτική χώρα κυρίως την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014.

Πιο αναλυτικά:

Κάθειρξη 12 ετών στον Παπαγεωργόπουλο


Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την πολύκροτη υπόθεση υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Θεσμοφοριάζουσες στα Γιαννιτσά



Η σπουδαία αριστοφανική κωμωδία «Θεσμοφοριάζουσες», με τους

Γιώργο Κιμούλη, Δημήτρη Πιατά, Φαίη Ξυλά και Θανάση Αλευρά,

Τετάρτη 16 Ιουλίου στα Γιαννιτσά

Η «πρώτη» του Αλμωπού



Έγινε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση της διοίκησης , της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών του Αλμωπού.

Μείωση στα τιμολόγια ΟΣΔΕ για τους αγρότες





   
Μειώνονται, με παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα τιμολόγια με τα ποσά που καταβάλλουν οι αγρότες για τη διεκπεραίωση των φετινών τους δηλώσεων του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (ΟΣΔΕ) κοινοτικών ενισχύσεων και επιδοτήσεων.
   

Κατάθεση Μηνυτήριας Αναφοράς κατά του ΕΛ.Γ.Α.



 
Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Βεροίας μηνυτήρια αναφορά της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών-Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας και της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδος

Σε λίγο σύσκεψη για το χωματόφραγμα της Αριδαίας




Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει  σύσκεψη στο Δημαρχείο Αριδαίας για την κατασκευή του χωματοφράγματος προκειμένου να μπορεσουν οι αγρότες να ποτίσουν . Την σύσκεψη προκάλεσε ο Γιάννης Σηφάκης , ο οποίος χθες το απόγευμα επισκέφθηκε την Υδραία.

Παραδοσιακό πανηγύρι Αγίας Παρασκευής Πλατάνης.






    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι Αγίας Παρασκευής Πλατάνης, την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 & ώρα 9 μ.μ. στο προάυλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. Με την ορχήστρα ‘’Ήχος Αλμωπίας’’ του Χρήστου Τσιπάρη,

«Η ΕΣΕΕ διευκρινίζει πως θέλουμε τις εκπτώσεις μικρομεσαίοι έμποροι και καταναλωτές»



 


Με την ευκαιρία της διενέργειας των θερινών εκπτώσεων που ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 14 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 30 Αυγούστου, δημιουργούνται εκ νέου ελπίδες, ότι οι πωλήσεις των καταστημάτων λιανεμπορίου στις θερινές εκπτώσεις θα κινηθούν σε καλύτερα επίπεδα λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης σε πολλές περιοχές, όπου εμπόριο και τουρισμός μπορούν να δυναμώσουν μαζί.

(3)