Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δωρεάν οι δηλώσεις για το ΟΣΔΕ




Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με θέμα "Να σταματήσει το «χαράτσωμα» των αγροτών με την καταβολή «της ειδικής υπέρ ΕΛΓΑ ασφαλιστικής εισφοράς»" , μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

Παράταση στο Πρόγραμμα Εξωστρεφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων

 Το Επιμελητήριο Πέλλας μέλος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΓΩΝΕΣ TAEKWOD- DO ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


    Στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, διεξήχθη το Σάββατο 14-5-2011 το Διασυλλογικό  πρωτάθλημα TAEKWOD- DO, με την συμμετοχή σωματείων από την Θεσ/νίκη, Αριδαία, Κρύα Βρύση, Κουφάλια, Σκύδρα, Πάργα.

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


                 
Περισσότερα από 150 παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες στίβου Ειδικών Δημοτικών σχολείων που διοργάνωσαν ο Δήμος Πέλλας, η Δ/νση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το 2ο Γραφείο Α/βάθμιας Εκπαίδευσης και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών , στο στάδιο Γιαννιτσών, την περασμένη εβδομάδα.

ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1979


Η ομάδα  του ΑΡΗ Λουτρακίου  πριν 32 χρόνια. Από αριστερά, όρθιοι:

Πέτρος Μπλάνας  προπονητής, Στάθης Γήσης(έχει αποβιώσει),Στάθης Ζέρζης ,Πέτρος ΄Ισκος,,Τάσος Θωμαίδης, Χρήστος Πουρδάνης,Χρήστος Μάτσος , Σταύρος Νούσκας.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ:Γιάννης Γιάντσης, Πέτρος Γιάντσης,Γιάννης Πέϊκος(έχει αποβιώσει)
Πέτρος Σαμάνδης, Κώστας Πλέσκας, Κώστας Ζέρζης και Αντώνης Ζουμπουλίδης

Συνεργασία Almopistas και Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


Οι Almopistas και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας
σας προσκαλούν σε μια νέα δράση για το περιβάλλον!

ΟΡΕΞΑΤΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ

Οταν υπαρχει ορεξη και μερακι και κυριως φιλοτιμο ολα ειναι δυνατα

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΤΥΠΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΔΥΟ πρώην Δήμαρχοι, υποψήφια βουλευτής και άτομα με μεγάλη πείρα στις εκλογές παραβρέθηκαν σε Δείπνο  στη Χρύσα το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο τελικά συνοδεύτηκε από live μουσική. Ο άτυπος αγώνας για τις Δημοτικές εκλογές είναι ολοφάνερο ότι ξεκίνησε….

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

            ΤΗΝ Πέμπτη  26η Μαϊου  2011 και ώρα 14.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας είναι προγραμματισμένη η  Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσει  και να πάρει  αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥ TAEKWON DO

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο 21 Μαΐου 2011 η πρόκριση Βορείου Ελλάδος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Ολυμπιακό Άθλημα του TAEKWON DO.

(3)