Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Νέα ήττα του ΦΟΑ



 


΄Εχασε στην έδρα του ο ΦΟ Αριδαίας ,ενώ βήμα… τίτλου έκανε ο Ηρακλής Κοζάνης, ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας του Αργοναύτη με 75-63 στο μεγάλο ντέρμπι ανόδου του 1ου ομίλου Βορρά. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν, έτσι, στην κορυφή και, πλέον, χρειάζονται δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια για να στεφθούν πρωταθλητές.


Θέλουν να απαλλαγούν από τον Συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης.




ΑΝΩΔΥΝΗ ΛΥΣΗ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

1ο ΣΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: «ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΜΕΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ»




Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 στις 18:30μμ, στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, θα γίνουν τα Εγκαίνια της έκθεσης μαθητικών εργασιών του Τομέα  Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Κερασιά και Ελπίδα ΄Εδεσσας στην Α1 κατηγορία




Η Κερασιά για πρώτη φορά στην ιστορία της ανέρχεται στην Α1 κατηγορία . Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε σήμερα το παιχνίδι με την Ξιφιανή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου , τερματίζει πρώτη στη βαθμολογία. Στην Α1 ανέρχεται και η Ελπίδα Εδεσσας που κατάλαβε την δεύτερη θέση με διαφορά μεγαλύτερη των 5  βαθμών από τον τρίτο της βαθμολογίας και δεν χρειάστηκαν μπαράζ. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:


Νικήτρια η κακοκαιρία στα κυριακάτικα παιχνίδια




Η βροχή στάθηκε αφορμή να διακοπεί το παιχνίδι Πρ. Ηλίας – Ν.Μυλότοπος στο 55΄. Το παιχνίδι Κερασιά -Ξιφιανή δεν έγινε . Αναλυτικά

Ακουμπάει και τον Δήμαρχο η κακή λειτουργία του ΧΥΤΑ Αλμωπίας




 Σαφείς αιχμές και κατά του Δημάρχου Αλμωπίας  για την κακή και πλημμελή λειτουργία του ΧΥΤΑ  Αλμωπίας, αφήνουν στενοί «συνεργάτες» του.

Οι σημερινοί αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας




Με τα σημερινά παιχνίδια ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Α κατηγορία στον πρώτο όμιλο , όπου Κερασιά και Ελπίδα ΄Εδεσσας (φώτο) ανεβαίνουν στην Α1 κατηγορία.
Για τα μπαράζ ανόδου της  Α1 μετά από δύο αναβολές λόγω ακαταλληλότητας  του γηπέδου παίζουν Πρ. Ηλίας και Ν.Μυλότοπος

Έθαψαν τη διαφάνεια και την εντιμότητα. Ξεθάβουν πάλι τη λάσπη στον Δήμο Αλμωπίας






ΑΝ και η σημερινή δημοτική αρχή  εκλέχτηκε με σημαία την εντιμότητα και την διαφάνεια  και κυρίως ο Δήμαρχος, δίνει την εντύπωση , άγνωστο για ποιο λόγο ,ότι περιμένει από άλλους να το κάνουν πράξη .

(3)