Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Καταγγελία της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας

Από την Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Συνάντηση Ιορδάνη Τσώτσου και της Διοίκησης της ΚΕΕΕ με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας



    Την Πέμπτη 11 Ιουλίου Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη, στη συνάντηση επίσης συμμετείχε και ο υφυπουργός, Αθ. Σκορδάς.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ







Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας με ενιαία, συλλογική, συντονισμένη δράση όλων των υφιστάμενων Υπηρεσιών της συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και συμβουλεύει τους πολίτες ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών για την ατομική και οικογενειακή τους προστασία.

Πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2012




Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε),

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Έδεσσας προϋπολογισμού 4.700.000,00€




 



    Εντός χρονοδιαγράμματος, σε λιγότερο από 2 χρόνια από την έναρξη των εργασιών, ολοκληρώθηκε η κατασκευή της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου Έδεσσας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχονταν σε 4.700.000,00€

Επίσκεψη φοιτητών και καθηγητών του Πανεπιστημίου Charles Darwin της Αυστραλίας στο Δημαρχείο Αλμωπίας




Την Πέμπτη 11 Ιουλίου φοιτητές και καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Charles Darwin της Αυστραλίας επισκέφτηκαν το Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, στα πλαίσια του 7ου θερινού  προγράμματος διάδοσης και εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού.

Φωτιά το πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας





Ευθύνες  για τον τρόπο λειτουργίας  και διαχείρισης  ΧΥΤΑ Αλμωπίας  στις Διοικήσεις από το 2002 και μετά επιρρίπτει στο 16σέλιδο πόρισμα του ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας Σταύρος Κλεισούρης. 



 Στο συμπληρωματικό πόρισμα μεταξύ άλλων συμπερασματικά καταλήγει, ότι υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων όλων των εμπλεκομένων, όσον αφορά την ορθή διαχείριση και λειτουργία του ΧΥΤΑ, από την έναρξη  λειτουργίας του, δηλ. από το 2002 μέχρι και σήμερα. Για τον λόγο αυτό την υπόθεση διαβίβασε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.


Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής τσάντας στα Γιαννιτσά




Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, περίπτωση κλοπής τσάντας 44χρονης ημεδαπής στα Γιαννιτσά . 

Συνάντηση για τον αγωγό φυσικού αερίου TAP



Συνάντηση με αντικείμενο την ενημέρωση για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP) είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Φυλάκιση για θάνατο νεογνού





Σε φυλάκιση 15 μηνών με τριετή αναστολή μειώθηκε η ποινή μαίας του νοσοκομείου Γιαννιτσών που κρίθηκε υπεύθυνη από αμέλεια για το θάνατο νεογνού.

Νόμιμο το σεξ με ζώα στη Γερμανία



Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες «εξαπλώνονται στη Γερμανία», προειδοποιεί μια ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων, καθώς οι κτηνοβάτες θεωρούν το σεξ με ζώα ως «επιλογή τρόπου ζωής».
Οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες εξαπλώνονται στη Γερμανία πιο...
γρήγορα από ποτέ χάρη σε ένα νόμο που κάνει το σεξ με ζώα νόμιμο.

Τα παράπονα τηλεφωνικός στη Περιφέρεια



 
Τηλέφωνα επικοινωνίας των πολιτών με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας για θέματα του οδικού δικτύου

Ο Γιώργος Τσιμπίνης προπονητής στη Πέλλα



Ο Γιώργος Τσιμπίνης είναι ο προπονητής της Πέλλας για την περίοδο 2013-14

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ του ΠΑΜΕ σε ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ & ΣΚΥΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-«ΣΚΟΥΠΑ»



 

        Μαχητικά συλλαλητήρια αντίδρασης στο προωθούμενο πολυνομοσχέδιο-«σκούπα» της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Πέλλα, σε Σκύδρα ( Πλατεία Ελευθερίας-ΤΑΞΙ ) και Γιαννιτσά ( Πλατεία ΕΠΟΝ-πεζόδρομος ).

(3)