Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Κουτρούμπαλο και Οξίζογλου πήρε η Δόξα Εξαπλατάνου

                                                                                                                                                    


Με δυο ακόμη νέα ονόματα ενίσχυσε το δυναμικό της η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου.

Στόχος η καλή παρουσία για τον ΠΑΣ Ξιφιανής






Με στόχο την καλή παρουσία  και ό,τι προκύψει από κει και πέρα , ο ΠΑΣ Ξιφιανής απλά και νοικοκυρεμένα ξεκίνησε την φετεινή του προετοιμασία.

Παρέμβαση του Γιώργου Καρασμάνη στο Υπουργείο για τις ΔΟΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών


Τον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, επισκέφθηκε σήμερα 2/8/2012 ο Γιώργος Καρασμάνης, και του έθεσε το ζήτημα της αναστολής λειτουργίας των Δ.Ο.Υ. Αριδαίας και Γιαννιτσών, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδίου σχετικής υπουργικής απόφασης.

Βούλιαξαν οικονομικά οι Ελληνικές Λουτροπόλεις

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του προβλήματος των εγκρίσεων του επιδόματος λουτροθεραπείας από τον Ε.Ο.Π.Π.Υ

Απαράδεκτα χαμηλές τιμές των κονσερβοβιομηχάνων για τη ροδακινοπαραγωγή του 2012 και πολλοί παραγωγοί είναι ακόμη απλήρωτοι για σοδειές των προηγούμενων ετών.



ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τoν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Συναντήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας στην Αθήνα




Σήμερα  Πέμπτη 2 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης μετέβη στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο  Γιώργο Τραπεζανίδη, για την προώθηση θεμάτων του Δήμου.
 Το πρωί της συναντήθηκαν  με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Χρήστο. Χατζηαντωνίου για ζητήματα των παραγωγών της Αλμωπίας.  

Φιλικά παιχνίδια


Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους και εν΄όψει των αγώνων του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας , έχουν προγραμματιστεί οι εξής φιλικοί αγώνες

Εγκαίνια Δανειστικής βιβλιοθήκης Προμάχων

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ


Επέστρεψαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες οι τρεις δεκαπεντάχρονοι αθλητές του Πανεδεσσαϊκού Χρήστου Κωνσταντίνος, Κληντσάρης Αναστάσιος και Τράπκος Δημήτριος,

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Εδεσσαϊκού για τη νέα σαιζόν 2012-13

Με αρκετά νέα πρόσωπα, αισιοδοξία και στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα  πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Εδεσσαϊκού.
Ο νέος προπονητής Απόστολος Τσόπτσης

«Προτάσεις Ιορδάνη Τζαμτζή για τη μη αποδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων, λόγω της διάθεσης προσωπικού για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης»



 Πρόταση κατέθεσε με άλλους 24 συναδέλφους Βουλευτές ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια Νικόλαο για τη μη αποδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων λόγω διάθεσης προσωπικού για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Λειτουργία μαθητικής εστίας Αριδαίας

 



Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Αλμωπίας  λειτουργεί στην Αριδαία, Μαθητική Εστία, που σκοπό έχει την διευκόλυνση των σπουδών των μαθητών και μαθητριών, που φοιτούν στα σχολεία της Αριδαίας.

Πλύσιμο κάδων στην ΄Εδεσσα




Ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Έδεσσας προχώρησε σε πλύσιμο χώρων κάδων στο κέντρο της πόλης από υπολείμματα σκουπιδιών.

«Συνάντηση Ιορδάνη Τζαμτζή με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Παναγιωτόπουλο Νίκο για τον ΟΑΕΔ Αριδαίας»



  Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Παναγιωτόπουλο Νίκο είχε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχετικά με τη μη κατάργηση του ΟΑΕΔ Αριδαίας.

Εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 31χρονης στα Γιαννιτσά Πέλλας


Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 26χρονος υπήκοος Γεωργίας
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών Πέλλας υπόθεση ληστείας που είχε διαπραχθεί το μεσημέρι της 10.05.2012 εντός της οικίας 31χρονης στα Γιαννιτσά.

Προβλήματα νεφροπαθών της περιοχής Γιαννιτσών Πέλλας αλλά και ολόκληρης της χώρας.



Ανάστατοι είναι οι νεφροπαθείς κάτοικοι της περιοχής των Γιαννιτσών της Π.Ε. Πέλλας, γιατί σύμφωνα με καταγγελίες τους δεν έχουν λάβει από τον ΕΟΠΥΥ τα έξοδα μεταφοράς που καταβάλουν για την μεταφορά τους από το σπίτι τους στην μονάδα τεχνητού νεφρού (Μ. Τ. Ν.) και αντίστροφα. Τα οφειλόμενα είναι 8 μηνών από τον Νοέμβριο του 2011. Ανάλογη είναι η κατάσταση με τις οφειλές του ΕΟΠΥΥ στους νεφροπαθείς σε όλη την Ελλάδα.

Βρέθηκε ο τυχερός

 
Βρέθηκε ο τυχερός που κέρδισε το μηχανάκι, το οποίο έδωσε δώρο ο Σύλλογος Ποντίων Τσακώνων Αλμωπίας στο 3ο ΠΑΝΟΫΡ 2012.
Ο τυχερός Κώστας Κωσταντινίδης  παρέλαβε το μηχανάκι
το Δ.Σ. του ευχήθηκε πάντα τυχερός και καλά χιλιόμετρα.

ΥΠΕΣ: Δίνει έναντι στους δήμους για ΚΑΠ Αυγούστου... λόγω προνοιακών




Την απόφαση για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του Μαΐου-Ιουνίου, συνολικού ποσού 129.341.020,33 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, με τους δικαιούχους να ανέρχονται σε 183.270 άτομα.

(3)