Σάββατο 19 Μαΐου 2012

751 οι σταυροί του Γιάννη Γκλαβάκη




751 σταυρούς πήρε ο πρώην ευρωβουλευτής Γιιάννης Γκλαβάκης ο οποίος ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Οι σταυροί που πήραν οι υποψήφιοι είναι:

ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Πολύ γαλάζιο
 έπεσε....................

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ



Τι άλλο πια 
να κάνω
 για να ψηφίσετε
 Αντώνη;



Πόσο είπες
 ότι θα 
πάρει 
το ΠΑΣΟΚ
 στις 17 Ιουνίου;

Αλλαγές στο ψηφοδέλτιο της Πέλλας ζήτησε ο Ιορδάνης Τσώτσος




Την αλλαγή προσώπων στο ψηφοδέλτιο της Πέλλας φέρεται να ζήτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας ,στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.

Κόντρα Π. Ζέρζη με Νίκο Φώτο και Διονύση Σταμενίτη.



Σκληρές κουβέντες αντάλλαξαν στην  διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας ,στην οποία έγινε μεταξύ άλλων και η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στη Πέλλα .

Δηλώσεις προσφοράς υπηρεσιών διαιτητών περιόδου 2012-2013


 
Καλούνται  οι  διαιτητές – μέλη  του  Συνδέσμου , εν  ενεργεία  και  μη , να  προσέλθουν  κατά  το  χρονικό  διάστημα  από  28-5-2012  μέχρι  και  30-5-2012 , στα  γραφεία  του  Συνδέσμου  και  από  ώρες  18.00  μ.μ.  έως  20.30 μ.μ , για  να  υποβάλουν  δήλωση  προσφοράς  υπηρεσιών  περιόδου  2012-2013.

Ευχές Δέσποινας Καλδερεμτζή


Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία.

Αλλαγές στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Πέλλα



Μια βέβαιη και μία  πιθανή αλλαγή αναμένεται να έχει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Πέλλα. Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες η μία αλλαγή θα αφορά την υποψηφιότητα από την Αλμωπία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΒΕΣΤΑΡΙΩΤΩΝ ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ





Στις 23 Μαΐου ημέρα Τετάρτη, παραμονή του εορτασμού της Αναλήψεως, στο Ασβεσταριό Γιαννιτσών,

(3)