Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Συζητά όνομα και σήμα συνδυασμού ο Δημήτρης Μπίνος



Σε προχωρημένες συζητήσεις με συνεργάτες αλλά και πρόσωπα που πρόκειται να στελεχώσουν τον συνδυασμό στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές βρίσκεται ο Δημήτρης Μπίνος.

Αγώνες 14 σχολείων ειδικής αγωγής στην Έδεσσα



 Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες από 14 σχολεία ειδικής αγωγής της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη της Έδεσσας .

Θέματα «φωτιά» στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπήςτου Δήμου Αλμωπίας



ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ θέματα περιλαμβάνει η ατζέντα της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαΐου στις 14.00.
Τα θέματα είναι:

Το αρδευτικό προβληματίζει την Υδραία






Θέματα που αφορούν την Υδραία συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αριδαίας

Καλές προοπτικές στο κεράσι




Με καλές προοπτικές συνεχίζεται η συγκομιδή των κερασιών στην Αλμωπία.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ



 
Ο Γιώργος Καρασμάνης λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στη  σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 24-05-2013 στον Δήμο Αλμωπίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δεντροκαλλιέργειες. Για το λόγο αυτό απέστειλε  εγγράφως τις παρακάτω απόψεις του επί του θέματος για να αναγνωστούν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης:

Συναυλία του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας με την Ελένη Τσαλιγοπούλου



 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου Αριδαίας διοργανώνει συναυλία  με την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ιστορική Συμφωνία

 
Κόλλα το Μήτσο -Βρακ .
 Στις δημοτικές εκλογές θα ήμαστε με τους άλλους





Ο Βασίλης Σαμαράς νέος προπονητής της Δόξας!







 Ο Βασίλης Σαμαράς είναι ο νέος προπονητής της Δόξας Εξαπλατάνου για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο . Σύμφνα με το επίσημο SITE Της ΔΟΞΑΣ, μετά από διάφορες επαφές και συζητήσεις  των προηγούμενων ημερών με ορισμένους προπονητές και με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας ,αποφασίστηκε τελικά χθες ομόφωνα από όλα τα μέλη της γενικής συνέλευσης ο νέος προπονητής που θα οδηγήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο την ομάδα σε μια αξιόλογη πορεία!

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου



 

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου ως εξής

Δείπνο κυνηγών






Οικολογικό δείπνο με σαλάτες και τουρσιά από το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ






Την ίδια στιγμή που κυβέρνηση και εργοδοσία, με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ τσακίζουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων και βάζουν πλάτη για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, στέλνοντας   τους εργαζόμενους σε ένα νέο καθεστώς δουλειάς οι γνωστοί

Σύσκεψη για την ακαρπία των οπορωφόρων, απουσία των αγροτών









Απούσα η αντιπολίτευση του Δήμου Αλμωπίας και οι αγρότες από την σύσκεψη για την ακαρπία στα οπορωφόρα δένδρα που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Δημαρχείο στην Αριδαίας.

Πολιτική «αρένα» η ΕΠΣ Πέλλας



Στον αθλητισμό μεταφέρεται όπως όλα δείχνουν η πολύχρονη αντιπαράθεση μεταξύ Ιορδάνη Τσώτσου και Άλκη Νουσηκύρου. Αντιπαράθεση που είναι γνωστή σε όλους . Μόνο που τώρα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις , αφού εμπλέκονται σε αυτήν  και ποδοσφαιρικοί  σύλλογοι από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Φόβοι διαρροής υγρών ψύξης στον Α.Σ. (πρώην ΕΑΣ )Αλμωπίας.





Μεγάλη κινητοποίηση το απόγευμα της Παρασκευής από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας και την Αστυνομία στις εγκαταστάσεις  του Α.Σ.  (πρώην ΕΑΣ) Αλμωπίας στην Αριδαία .

(3)