Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Συνεδριάζει το Δημ. Συμβούλιο ΄Εδεσσας




Την Παρασκευή 9 Αυγούστου  2013 στις 14.30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο ΄Εδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Επιστολή Γ. Χοϊδη στον Υπουργό Εσωτερικών





 Λειτουργία Δημόσιας Διοίκησης

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Εκπαιδευτικών Πέλλας στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωϊ, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας,

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ!



Είναι η Μαριλλένα, ο Αλέξανδρος, ο Λευτέρης, ο Γιάννος, ο Αναστάσης και ο Γιάννης.

Όλοι τους μικρά παιδιά από 8 έως 10 ετών.

Φθηνότερη η άδεια στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας





Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας ενημερώνει τα μέλη του ότι η φετινές άδειες θήρας θα είναι κατά 5 ευρώ φθηνότερες από πέρσυ και δώρο ένα καπέλο.

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για κλοπή στα Γιαννιτσά




Συνελήφθη χθες (04.08.2013) το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 36 ετών, για κλοπή.

Προμήθεια απορριμματοφόρου ανακύκλωσης και κάδων ανακύκλωσης στο Δήμο Αλμωπίας






H πρόταση που υπέβαλλε ο Δήμος Αλμωπίας για την  προμήθεια ενός απορριμματοφόρου ανακύκλωσης και κάδων ανακύκλωσης  στο πρόγραμμα «Αστική  αναζωογόνηση  του Πράσινου Ταμείου 20122015») εντάχθηκε και πρόκειται να χρηματοδοτηθεί με εγκεκριμένο προϋπολογισμό 174.660,000€.

Σύσκεψη Δημάρχου Αλμωπίας- Αστυνομίας για την ηχορύπανση



 
Μετά από την παρέμβαση δημοτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας της 31/7/2013 με την οποία ζητούσαν την συνδρομή του Δήμου για την αντιμετώπιση της ηχορύπανσης στο κέντρο της Αριδαίας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης συναντήθηκε στις 01/08/2013 με τον αναπληρωτή Διοικητή του Α.Τ. Αριδαίας Μεθόδιο Καλκαβούρη.

Τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

 


Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική,

Τουρνουά ποδοσφαίρου στο Μελίσσι



Το τουρνουά ποδοσφαίρου "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ", θα πραγματοποιηθεί 9 Σεπτεμβρίου 2013 στο Δημοτικό γήπεδο Μελισσίου «Γ. ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ».


Στο Τουρνουά Θα λάβουν μέρος οι παρακάτω ομάδες:

Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας



 Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία  του Μ.Α. Πέλλας στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Πέλλας και η διοίκηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να είναι όλα εντάξει στην ώρα τους.

Ευχαριστούν την ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ και την Λία ΄Ορλη



                                       ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

(3)