Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Με τα «κρεμμυδάκια» έκανε τον Βαρουφάκη η Θ. Τζάκρη



 

 «Χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA, η βουλευτής του νομού μας Θεοδώρα Τζάκρη
Μεταξύ άλλων είπε:.

Κλήρωση Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας





Έγινε τη Τετάρτη στα Γιαννιτσά η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας . Στη κληρωτίδα συμμετείχαν συνολικά  46 ομάδες. Μία από την Γ Εθνική , 14 από την Α1, 30 από την Α΄(δεν δήλωσαν συμμετοχή Ίδα και Μεσημέρι) και μία από την Β΄, ο ΑΡΗΣ  Αθύρων .
Το πρόγραμμα

"8 γυναίκες κατηγορούνται"

           
            Το Εδεσσαϊκό Θέατρο  καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου η οποία θα παρουσιαστεί στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ






H έναρξη προπονήσεων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 01/09/2015 για τη νέα χρονιά 2015-2016 με συνάντηση στο γήπεδο ‘’ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΓΟΥΔΗΣ’’ (Παραποτάμια περιοχή

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στους επιτυχόντες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση



 

Σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει:

Επιτυχόντες ΕΠΑΛ Αριδαίας



 

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 90%

Τον Προμαχιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή καταδύσεων τίμησε ο Δήμος Αλμωπίας








Τον Στέφανο Τζιβόπουλο, η μητέρα του οποίου κατάγεται από τους Προμάχους (το γένος Τασιώλα) ,παγκόσμιο πρωταθλητή στις καταδύσεις , τίμησε ο Δήμος Αλμωπίας τη Τετάρτη 26 Αυγούστου.

Την Τετάρτη 26-8-2015 στα Γιαννιτσά η κλήρωση του κυπέλλου




Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας, η κλήρωση των Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας δικαιοδοσίας ΕΠΣ Πέλλας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015/2016,

Αυτή θα είναι η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης


Αυτή θα είναι η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης - Κεντρική Εικόνα

Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την προκήρυξη εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου -Την Πέμπτη η εντολή σχηματισμού υπηρεσιακής κυβέρνησης στη Βασιλική Θάνου


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.



Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που επικοινωνώ, για μια ακόμη φορά, με τη νεολαία μας. Αφορμή, τούτη τη στιγμή, είναι η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με τα ονοματεπώνυμα των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας, και με την οποία τερματίζεται η αγωνία χιλιάδων ενδιαφερομένων.                                                                                                                                                          

Πως διαμορφώνεται ο χάρτης της Γ´ Εθνικής έπειτα από τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων.






Ικανοποιητική ήταν η εικόνα που αντίκρυσαν τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, αναφορικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα για τη σεζόν 2015-2016, αφού σχεδόν όλα τα σωματεία ανταποκρίθηκαν στο δικαίωμά τους να συμπεριληφθούν στη νέα Γ΄ Εθνική, αποστέλλοντας τον φάκελο και καταβάλλοντας το σχετικό παράβολο.

Τα στατιστικά του Υπουργείου Παιδείας για τα μόρια


Τα στατιστικά του Υπουργείου Παιδείας για τα μόρια Πανελλαδικές 2015: Τα στατιστικά του Υπουργείου Παιδείας για τα μόρια O συνολικός αριθμός των υποψηφίων που συμμετήχαν στις Πανελλαδικές 2015 και οι οποίοι υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο φέτος ανήλθε σε 104.616  (77.054 με το 90%,  15.640 με το 10%, 11.922 με τα ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄), ενώ πέρυσι ο αριθμός των υποψηφίων ήταν 99.958.

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΑΝΟΥ




   ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 90%

Το τρένο της…Καρατζόβας





Το τρένο της Καρατζόβας ξανάρχεται.

Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις




Στις 10 το πρωί παίρνει τέλος η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση οπότε και ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής.

Μίκης σε Λαφαζάνη: Μην κατέβεις στις εκλογές!..



Ανοιχτή επιστολή στον Παναγιώτη Λαφαζάνη με την οποία τον καλεί να μην μετέχει στις εκλογές αλλά να συμμετάσχει στη συγκρότηση ενός Παλλαϊκού Μετώπου έστειλε ο Μίκης Θεοδωράκης.

O...

Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Γιώργο Παπαπροδρόμου





Επιστολή με την οποία τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων της θέσης του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον Γιώργο Παπαπροδρόμου. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ




Ο Ευστράτιος Σεφερίδης, που τόσο πρόωρα χάθηκε μετά από πολύχρονη μάχη με την ασθένεια,

(3)