Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τον Προμαχιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή καταδύσεων τίμησε ο Δήμος Αλμωπίας








Τον Στέφανο Τζιβόπουλο, η μητέρα του οποίου κατάγεται από τους Προμάχους (το γένος Τασιώλα) ,παγκόσμιο πρωταθλητή στις καταδύσεις , τίμησε ο Δήμος Αλμωπίας τη Τετάρτη 26 Αυγούστου.
Ο Δήμαρχος τον συνεχάρη για τις επιτυχίες του , ενώ έκανε γνωστό ότι η πισίνα των Λουτρών θα πάρει το όνομά του.
Ο ίδιος , ευχαρίστησε τον Δήμο Αλμωπίας , αλλά και τους κατοίκους της περιοχής για την αγάπη με την οποία τον περιβάλλουν . Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα  μόνο η προσωπική του προβολή.Ήδη έχει μεγάλη δημοσιότητα. Εξέφρασε την επιθυμία να αποτελέσει κίνητρο και πρότυπο για τα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.
Όπως αποτέλεσαν για αυτόν πρότυπα αλλά και εμψυχωτές η Βο΄λα Πατουλίδου, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Γιάννης Μελισσανίδης (από την Χρυσή) , το ίδιο επιθυμεί και ο ίδιος.Για τον λόγο αυτό ζήτησε να μιλήσει στα παιδιά για τον αθλητισμό στα σχολεία.
Πρότεινε ακόμα να γίνουν διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να παρευρεθούν ολυμπιονίκες , αλλά να γίνουν και διάφορες εκθέσεις με μετάλλια και προσωπικά είδη αθλητών .
Αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη φωτογράφιση στην πισίνα των Λουτρών Πόζαρ με τα χρ΄ωματα της Εθνικής ομάδας. Το βράδυ , πρώτη μέρα των ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΩΝ , θα τιμηθεί και εκεί.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης , που τον συνεχάρει ,τόνισε ότι ο Δήμος μετά χαράς επιθυμεί με χαρά να «χρησιμοποιεί» πρόσωπα –πρότυπα , ώστε η νεολαία να έχει και καλά  παραδείγματα προς μίμιση.

1 σχόλιο:

  1. κοιταξτε λιγο τα χαλια στα χωρια που βρωμανε απο τους καδους σκουπιδιων, ορτινατσες του δημου, μονο για πασαρελα ειστε... συγχαρητηρια. .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)