Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Νέα πλάνα στον Α.Σ. Πρόμαχοι






Υψηλούς στόχους θέτει φέτος η ομάδα των Προμάχων . Μετά τη συμφωνία με τον Βασίλη Σαμαρά στο πόστο του προπονητή , κινείται προσεκτικά στην συγκρότηση του ρόστερ.

Προαιρετικά η συμμετοχή ομάδων της Β΄Κατηγορίας στο κύπελο



Διορθώνουν την απόφασήτους

Στη Δόξα Μαυροβουνίου ο Μποζίδης

Ο Κώστας Μποζίδης αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Μαυροβουνίου

Έως το 2018 στον ΠΑΟΚ ο Σκυδραίος Κουλούρης




Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον 18χρονο Σκυδραίο επιθετικό, Ευθύμη Κουλούρη έως το 2018.

Παραχωρήσεις δημοσίων εκτάσεων για αγροτική χρήση




    Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η παραχώρηση με ανοικτές δημοπρασίες και έναντι χαμηλού τιμήματος αναξιοποίητων δημόσιων εκτάσεων σε επαγγελματίες αγρότες και Δήμους για αγροτική και άλλες κοινωφελείς χρήσεις.

Μεταγραφές στην Πέλλα



 


Aνακοινώθηκαν οι πρώτες δύο μεταγραφές για τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, Πρόκειται για δύο νεαρούς ποιοτικούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ήδη αρκετά νεανικό και αξιόλογο σύνολο του Γ.  Τσιμπίνη, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους και στα γήπεδα της Α1.

Εκπαίδευση μελισσοκόμων





Στην εκπαίδευση μελισσοκόμων που διεξήχθη στο Κέντρο Σκύδρας του ΕΛΓΟ Δήμητρα, στο Μαυροβούνι, από 21 έως 23 Ιουλίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Εδώ και τώρα λήψη μέτρων για τα ΚΕΠΑ!



3 χρόνια προβλήματα, ταλαιπωρία, σοβαρές αδυναμίες

Αυξήσεις για το νερό προτείνει η ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αλλά από την επόμενη δημοτική αρχή



Την εξοικονόμιση τουλάχιστος 300.000 ευρώ κάθε χρόνο χρειάζεται η ΔΕΥΑ Αλμωπίας προκειμένου να  επιβιώσει σε βάθος χρόνου , σύμφωνα με οικονομοτεχνική μελέτη .

Συλλογή εισφορών



Στο πλαίσιο των συνεχών μεταρρυθμίσεων και του οργανωτικού εξορθολογισμού του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας, υπεγράφη Κοινή Eγκύκλιος των υπουργών Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελη και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση, με την οποία υιοθετείται Κοινό Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρύθμισης της είσπραξης των ασφαλιστικών εισφορών.

(3)