Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Νησί –Λυκόστομο 5-1




Μόνο ένα ημίχρονο άντεξε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου εκτός έδρας με το Νησί

Γαρέφι- Ξιφιανή 4-1



Αποφασιστικό το Γαρέφι δεν άφησε περιθώρια στη Ξιφιανή την οποία και νίκησε με 4-1 .

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο της Α΄ κατηγορίας




Ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική στον Β’ Ομιλο της Α΄κατηγορίας .
Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξης:                           

Η εξέλιξη των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας





Παρακολουθείστε από το blog μας στις  15.00 συνεχώς την εξέλιξη των σημερινών αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας. Για τους φίλους του ραδιοφώνου συνεχής ενημέρωση από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ .

Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού για θανάσιμο πυροβολισμό σκύλου στη Πιπεριά

    Στις 01.03.2013 το απόγευμα συνελήφθη στις Πιπεριές Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 54 ετών,

Απλήρωτοι 13 μήνες εργαζόμενοι του Δήμου Έδεσσας



 


Οι εργαζόμενοι της Τουριστικής Έδεσσας παραβρέθηκαν  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  ,για να διαμαρτυρηθούν, διότι παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένουν απλήρωτοι στην πλειοψηφία τους έως και 13 μήνες.

«Γυναίκες σε Κρίση»




Η Πρωτοβουλία Γυναικών σε Δράση Έδεσσας φιλοξενεί τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας και σας προσκαλεί στην παράσταση «Γυναίκες σε Κρίση», την Παρασκευή 8 του Μάρτη στο Καφέ – Μπαρ Αββαείο (οδός: Γ. Πέτσου 5, Έδεσσα, πάνω από τα μικρά καταρρακτάκια), στις 8.30 μμ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨



    Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων για την συμμετοχή τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWON DO που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών ,υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO ΕΛΟΤ και με την στήριξη του Δήμου Πέλλας και της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.

Αναστολή διώξεων σε μέλη Δ.Σ. Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων






Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υποστήριξε στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την υπερψήφιση του άρθρου 9 του σχεδίου νόμου «Επείγουσες ρυθμίσεις του ΥΠΕΚΑ και άλλες διατάξεις» για την αναστολή διώξεων σε μέλη Δ.Σ. Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων.

(3)