Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ¨



    Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων για την συμμετοχή τους στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TAEKWON DO που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών ,υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWON DO ΕΛΟΤ και με την στήριξη του Δήμου Πέλλας και της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού.

    Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Πέλλας στον Παλιό Μυλότοπο με ώρα έναρξης στις 9.00π.μ. και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
    Στους αγώνες θα συμμετέχουν όλες οι κατηγορίες που προβλέπονται από την Ομοσπονδία και είναι οι εξής : παίδες – κορασίδες γεννημένοι τα έτη 2003-2002-2001-2000, έφηβοι – νεανίδες γεννημένοι τα έτη 1999-1998-1997-1996 και άνδρες – γυναίκες γεννημένοι γεννημένοι από το 1995 και κάτω. Πριν το Πρωτάθλημα θα προηγηθούν αγώνες χωρίς ανάδειξη νικητή για τους μικρότερους αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004-2005-2006-2007 και 2008.οι αγώνες θα διεξάγονται ταυτόχρονα σε 3 ταιρέν. Στο πρωτάθλημα θα διαιτητεύσουν διαιτητές της Ομοσπονδίας και της Ένωσης Βορείου Ελλάδος με υπεύθυνη την Καλαϊδοπούλου Μόρφω, θα  χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικοί πίνακες και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
    Ο διοργανωτής σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών έχοντας εμπειρία αγώνων 30 χρόνων , επιδιώκει την καλύτερη δυνατή οργάνωση ενώ ταυτόχρονα ο προπονητής του Ινδόπουλος Δημήτρης προετοιμάζει τους αθλητές του καθώς θα συμμετέχει όλη η αγωνιστική ομάδα.
    Σκοπός της διοργάνωσης είναι η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας από τους αθλητές αλλά και η αξιολόγησή τους από τους προπονητές τους, ενώ είναι σημαντικό και το γεγονός ότι με την προσέλευση αθλητών και φιλάθλων στηρίζεται και η τοπική αγορά.
    Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Ινδόπουλος Δημήτρης και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2382027738.
    Τους αγώνες στηρίζουν οι εξής χορηγοί:
   FAMILY SUPER MARKET, επώνυμα, φθηνά και Ελληνικά.
   ΔΕΡΡΑΣ, πτηνοτροφικές επιχειρήσεις – κοτόπουλα.
   Ι.ΚΤΕΟ Δουβαντζής Πέτρος – Πένογλου Γεώργιος.
   DEMIS BAKERY DINKEL ZEA, Αφοί Χαχούδη, Αρτοποιία.
   ΠΕΠΡΠΕΡΙΔΗΣ TRAVEL, Γραφείο Γενικού Τουρισμού.
   ΡΟΔΙΝΙ Ζαχαραπλαστείο.
   PIZZA HOUSE, restaurant – πιτσαρία, Γιαννιτσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)