Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Δημοτικής Ενότητας


Γεμάτη αυτοδιοικητικά μηνύματα και με έκδηλη την αισιοδοξία για τo αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου ήταν η ομιλία του δημάρχου Γιαννιτσών και υποψηφίου δημάρχου Πέλλας Νίκου Παπανικολάου,

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτή δημόσια εκδήλωση η παρουσίαση των υποψηφίων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Έδεσσα – Βεγορίτιδα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας Πέλλας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΟΥΡΟΣ

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


 - Την Τετάρτη  20-10-2010, στα πλαίσια εορτασμού της Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, πραγματοποιήθηκαν οι εξής εκδηλώσεις, στις οποίες προσκλήθηκαν και παρέστησαν οι Αρχές του Νομού, εκπρόσωποι Υπηρεσιών, Φορέων και Συλλόγων, εν ενεργεία και απόστρατοι Αστυνομικοί:

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

"Βλέποντας το συνδυασμό του Μπίνου ολοκληρωμένο, παρατηρώ ότι μοναδικός υποψήφιος στο τοπικό Λουτρακίου είναι ο ανηψιός του.

3-0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΣΕΡΡΩΝ


Παίζοντας καλο και κυρίως ουσιαστικό ποδόσφαιρο οι Νέοι της ΕΠΣ Πέλλας επιβλήθκαν με σκορ 3-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Σερρών

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ


ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΥΙΖ......

ΠΟΙΟΣ Πρόεδρος δημοτικης επιχείρης υδρευσης αποχέτευση έχει παροχή νερού στην αποήκη του χωρίς να είναι δηλωμένη?

Ολοι οι υποψηφιοι δημοτικοι καια τοπικοι συμβουλοι του νομου

Κατατέθηκαν στα Πρωτοδικεία Γιαννιτσών και Εδεσσας, οι δηλώσεις κατάρτισης συνδυασμών από τους δεκατέσσερις επικεφαλής υποψήφιους δημάρχους στους τέσσερις νέους «Καλλικράτειους» Δήμους του Νομού μας.

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΣΦΟΔΡΗ επίθεση εξαπέλυσε σε οσους με οποιονδήποτε τρόπο αμφισβητούν την τακτική που ακολουθεί στην πολιτική ,ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μκεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας το απογευμα της Δευτέρας  στην ΄Εδεσσα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ

ΝΕΑΡΟ ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη συνελήφθη χθες βράδυ στην περιοχή μας για εκβίαση καταστηματάρχη. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν μεταβεί σε ταβέρνα όπου και έφαγαν.  ....... 

(3)