Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ανθοέκθεση στην ΄Αψαλο




 Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αψάλου  διοργανώνει την 1η Ανθοέκθεση  τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Απριλίου 2012 στο χώρο του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού όπου στεγάζεται ο Σύλλογος. Οι εκθέτες  μπορούν να επικοινωνούν άμεσα στο τηλ. 6932417114.

Ανοιξιάτικος « Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ




Ανοιξιάτικος πλέον ο Καλοφαγάς (Εστιατόριο-Ταβέρνα) στο Λουτράκι. Κάτω από τις ανθισμένες κερασιές και με φόντο τις ομορφιές των βουνών , δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει την υπέροχη κουζίνα  και την θέα.

Μεγάλη συμμετοχή στον διεθνή μαραθώνιο



Μπορεί να μην σημειώθηκαν μεγάλες επιδόσεις, ωστόσο ο έβδομος Διεθνής Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” , παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη, και τερματισμό στην παραλία της Θεσσαλονίκης είχε μεγάλη επιτυχία.

Καλές προοπτικές για τα φρούτα



΄Αριστες προδιαγράφονται οι προοπτικές για τα φρούτα της περιοχής . Γι αυτό  οι παραγωγοί καλό είναι να προσέξουν και να φροντίσουν τα προϊόντα τους .

Καλή η κίνηση στα Λουτρά Πόζαρ





Ικανοποιητική ήταν η κίνηση στα Λουτρά Πόζαρ σήμερα Κυριακή . Επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας αλλά και γειτονικά κράτη χαλάρωσαν  και απόλαυσαν , μια  καλή  μέρα  στον καλύτερο προορισμό των βαλκανίων .

Ανθίζουν και φέτος οι κερασιές



Ομορφαίνει μέρα με τη μέρα η φύση . Οι κερασιές άρχισαν να ανθίζουν και να δημιουργούν ένα μαγευτικό θέαμα στο αξεπέραστο σε φυσικές ομορφιές τοπίο της Καρατζόβας.

Ο ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ







Εδώ και αρκετά χρόνια, για τον Νίκο Κανελλόπουλο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής σε Δημοτικά Σχολεία, η σχέση με τους μαθητές του δεν σταματά την Παρασκευή για να ξαναρχίσει την Δευτέρα.

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ



Το Δημοτικό Σχολείο Εξαπλατάνου, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, με σειρά δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Αριδαίας και τον Μορφωτικό Σύλλογο Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης».


Αποτελέσματα Δ΄Εθνικής


Στα παιχνίδια της Δ Εθνικής σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας



       Α1     Τελική

Οι αγώνες της ΕΠΣ ΠΈΛΛΑΣ

Α1  τελευταία αγωνιστική

Αρχισαν τα μπαράζ της β΄ κατηγορίας




Οι τριταθλήτριες  ομάδες της Β΄   κατηγορίας  διεκδικούν την άνοδό τους μέσα από τους αγώνες κατάταξης

Τα αποτελέσματα της ΕΚΑΣΚΕΜ



Στην  τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α  Κατηγορίας  της
ΕΚΑΣΚΕΜ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Αμφίβολη η δημόσια παρουσίαση της έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας




Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια , διαδικαστικά τουλάχιστον ,για την  δημόσια παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης  του Συμπαραστάτη του Δημότη  του Δήμου Αλμωπίας η οποία προγραμματιζότανε  για την ερχόμενη Παρασκευή 6 Απριλίου .

Αρχισε ο Διεθνής Μαραθώνιος


Με την εναρκτήρια τελετή στη Πέλλα , άρχισε ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Λόγω του Μαραθώνιου έχουν γίνει οι εξής  ρυθμίσεις στη κυκλοφορία

Στον αέρα η Α1



Απρόσμενες εξελίξεις στην ΕΠΣ Πέλλας . Ο πρόεδρος του πρωτοπόρου Ν. Μυλοτόπου Λευτέρης Κιοπκάσογλου , ενημέρωσε  τον πρόεδρο της ΕΠΣ  Πέλλας το βράδυ του Σαββάτου , ότι αδυνατεί να συνεχίσει η ομάδα λόγω οικονομικού αδιεξόδου .

«Ποντικοί» στο Δημαρχείο Αλμωπίας



Τις καταστάσεις με τις παραγγελίες λαδιού που ανέλαβε ο Δήμος Αλμωπίας  , αλλά και τα πρόχειρα   πρακτικά της συνεδρίασης της περασμένης Πέμπτης 

(3)