Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

"Ξεχώρισε και πάλι η Δανάη Σάλλη στο SNOWBOARD 2Ο ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΠΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ"




Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από την Αυστρία η αθλήτρια χιονοσανίδας (snowboard) του Συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος ", Δανάη Σάλλη.

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΝΟΥ 40ος στον κόσμο



Στους αγώνες slalom (19 – 20.2.2011), του παγκόσμιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Garmisch-Rartenkirchen της Γερμανίας συμμετείχαν 180 αθλητές από 69 χώρες.
Μετά από διεξαγωγή προκριματικού αγώνα, οι 100προκρίθηκαν στον τελικό αγώνα, εκ των οποίων οι καλύτεροι 60 αθλητές είχαν δικαίωμα να προκριθούν στην δεύτερη διαδρομή του τελικού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Τι γίνεται με το «Αύρα»




            Σήμερα ήρθε η ώρα να δούμε το θέμα των Λουτρών. Με μεγάλη θλίψη κάθε φορά που ανηφορίζω στα όμορφα Λουτρά μας βλέπω το κτίριο του Αύρα.

ΣΤΟΥΣ '"4" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ

Ο Ολυμπιακός Γαλατάδων έγινς η τέτερτη ομάδα που πέρασε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 0-1(παράταση)
Η ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατάδων ήταν τελικά η τελευταία ομάδα που πέρασε στον μικρό τελικό για το κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας αφού κέρδισε στην παράταση την αξίόμαχη ομάδα του Απόλλων Καλυβίων και προκρίθηκε. Ο αγώνας που έγινε την Τετάρτη 23/2 ήταν πολύ δύσκολος και για τους δύο αντιπάλους αφού έγινε με πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες σε ένα δύσκολο αγωνιστικά γήπεδο. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε με λευκή ισοπαλία . Στο 101’ της παράτασης ο Kαραδημος  ήταν αυτός που τελείωσε το ‘’θρίλερ’’ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για λογαριασμό της ομάδος των Γαλατάδων. Στο 120’ ο Καραφουλίδης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους όταν το σουτ που έκανε τράνταξε το δοκάρι των αντιπάλων.



Οι άλλες τρεις είναι: Εδεσσαίκός ,Ν. Μυλότοπος και Μελίσσι.

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που ο Δήμος ΄Εδεσσας αδυνατεί όπως ισχυρίζεται να πληρώσει εργαζόμενους

ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 23-2-2011 ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Καθολική η συμμετοχή των εμπόρων σε όλη την Ελλάδα




Καθολική η συμμετοχή των εμπόρων σε όλη την Ελλάδα στις κινητοποιήσεις με αποκορύφωμα το σημερινό κλείσιμο των καταστημάτων.


ΝΕΚΡΩΣΕ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΠΑΝΩ από το ογοδόντα τοις εκατό των επαγγελματιών  του νομού μας συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία και δεν άνοιξαν τα καταστήματά τους.

ΧΟΡΟΣ ΛΑ.Ο.Σ.

Η Νομαρχική Επιτροπή και η Νεολαία του Λα'ι'κού Ορθόδοξου Συναγερμού Νομού Πέλλας σας προσκαλούν στο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 5 Μαρτίου 2011 και ώρα 20.00μμ,

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση για τους αλλοδαπούς εργάτες

ü  Μετά την δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης περί «Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών διαμονής για εργασία υπηκόων τρίτων χωρών για το έτος 2011»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ

Τις λουτροπόλεις Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου του νέου δήμου Σιντικής στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, κατόπιν πρόσκλησης των διοικούντων, προκειμένου να εξετάσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο ακριτικές λουτροπόλεις.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΟ BLOG   μας , το ραδιο ΑΛΜΩΠΙΑ και η εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν ΠΕΛΛΑΣ συμμετέχουν στη σημερινή απεργία. Είμαστε στο πλευρά της αγοράς που στενάζει.

(3)